Evaninanasi Mdorukkk 1 aylıkken eldiveni, 1.5 aylıkken şapkayı çıkardım. Sadece banyodan sonra şapka takıyorum
123321123 Mdorukkk biz hiç kullanmadık sadece dışarı çıkarken orda da cıglıgı basıyor.Asla takmak istemiyor oğlum halbuki cok tatlı olıyor bereyle bebekler
plajterligi Mdorukkk şapkayı bir iki hafta kullandım eldiveni hiç kullanmadım. Evin ısısına göre şapkayı kullanma süreniz değişebilir ama eldiveni ne kadar çok kullanırsanız duyularını o kadar kapatmış olursunuz bence
Shylaaaa Mdorukkk ben de bir kaç gün taktım sonra çıkarttım eldivenleri tırnaklarını 20 günlükken falan kestim şapkayı da banyo yaptırınca takıyorum sadece
Birdirbire Mdorukkk 25 günlük falandı eldiven bıraktık çünkü dokunmak gelişim açısından önemliymiş şapkada hiç sevmezdi 10-15 gün ancak tatktı
Fatma333 Eldiven 70 günlüğe kadar kullan bence çünkü bir yerlerinin çok sert şekilde tutup cizebiliyorlar ve en önemlisi şapka arkadaşlar uyuturken özellikle takın kepçe kulak sorunu yaşarsınız ilerde bebekken şapkaya alıştırin ki büyüyünce sıkıntı çekmeyin
Sontvbukucu Mdorukkk şapka ev içinde hiç, eldiven de 25 gun kadar. O bile gereksizmis bos yere takmışım o kadar simdi olsa ilk gun cikarirdim. Eldiveni ne kadar çok kullanırsanız el gelişimini o kadar sekteye uğratıyorsunuz.
Sleepwalker Mdorukkk 40 ki çıktıktan sonra biraktim ben ama eviniz soğuksa şapka dursun eldivenleri cikarin bebeginiz hissetsin keşfetsin dokunarak
E-G Eldiveni belki bir hafta taktım emzirirken çıkarıp ellerini tutuyordum temasa alışsın duyuları gelişsin diye şapka da banyodan sonra takıyordum
S_x_w Mdorukkk 4 günlük eldiveni (ebe çıkar eldivenleri gerek yok tırnakları kes törpüle yeterli) çıkardım şapkayı gece hiç takmadım ama gündüz 1 ay kadar taktım sanırım
Bebegimm1 Mdorukkk tırnaklarını düzenli kesin eldiven motor gelişimi için artık kullanmayın şapkayıda dışarda soğukta kullanın evde kullanmayın kafası rahat etsin banyodan snra bile şapka hiç takmadm saçlarını güzel kuruladıktan snra gerek kalmaz