Bebekceylin Hangisi ile başlamam gerekiyor. Kızım 6 gün sonra 7. Ayi doluyor. Siz kaçıncı ayda hangisi ile başladınız ? Alerji oldu mu bebeğiniz ?
Olimbonii Bebekceylin keçi sütü cok faydali ama ben inek sütüyle baslicam herkes inek sütü cok aşırı kötü zararli diyor ama ben verilmesine karsi değilim verilebilir
Demeteymenim Bebekceylin Formul mama kullanmiyo musunuz canim çok erken değilmi süt içirmek için neden bu kadar erken vermek istiyorsunuz
Glrmila Neden sut verme gereksinimi hissediyorsunuz peki? Inek sutunun kanitlanmis zararlari mevcut arastirmanizj tavsiye ederim instagram hastalanmayan cocuk hesabini inceleyin. Inek sütü yerine fermente olmus hali yoğurt peynir kefir verebilirsiniz.
Bebekceylin Glrmila süt ve süt ürünlerine nasıl alışacak. Bana annem vermiş 7-8 aylıkken ve ben 30 yaşındayım hala hergun iki bardak süt kesinlikle içerim. Market sütü de olsa aynı orijinal inek sütü de olsa aynı
Glrmila Bebekceylin sut ürünlerine alismasi icin sut icmesi gerekmiyor peynir yoğurt kefir sutun fermente edilmiş halleri ve daha yararlı. eskiden tip ilerlemis degildi arastirma yoktu ve eskiden hersey doğaldı…Karar sizin ben bildiğimi çocuğunuz hatrina paylaştım sadece. Yinede aklinizin bir köşesinde dursun arastirip karar verin derim bebeginiz cok küçük sevgiler