Fyzannesi Kızlar doğumdan sonra 3.ayımda saçlarımda çok dökülmeler başladı 😩 her yer saç oluyor çok rahatsızım bunun bi çözümü yok mu ? Doğumdan önce öyle bi problemim yoktu . Ne zamana kadar geçer yerde saç görmekten sıkıldım 😱
Yagmurrrtt Fyzannesi bende 3. Aydayim saçlarım asiri dökülüyor biotin ve keratin sampuani alicam iyimis
Hadianne Fyzannesi benim de 3 aylıkken başladı şuan 5 buçuk ay oldu hala dökülüyor hemde avuç avuç çözüm bulamadım ben doktora gittim kan tahlilleri yapıldı ama hepsi çok iyi vitamin eksikliği bile yok hamileyken dökülmeyenler şimdi dökülür sanırım
Feyzosumunannesi Fyzannesi benim ve bebeğimin 6. Aya kadar döküldü kendiliğinden ikimizinkide düzeldi
Gamze225 Valla ne kullanırsaniz kullanın etki etmiyor almadığım bişey kalmadı tık yok avuç avuç gidiyor her yer saç günde 3 4 defa ev süpürüyorum
4ocukannesii Fyzannesi 4 aydan selamlar ayni durumdayiz her yer saç saçlarımı bağlanmaktan dökülmesin diye topuz yapmaktan bıktım avuç avuç dökülüyor çok az kaldı saçım yakında kel olacağım 😥😥🤦🏻♀️
4ocukannesii Fyzannesi korkumdan boyatamiyorum bile beyazlarim çıktı iyice şimdi boyatsam iyice yipranip dökülecek 😥