Ktyfts Yarın rota aşısı için gün verdi sağlık ocağı yaptırmak istersem diye. Çok kararsızım çoğu kişi önemli olduğunu söylüyor ama yaptırdıktan sonra bebekte günlerce süren ishal kusma olanda varmış buda beni korkutuyor. Ne yapmalıyım ?
Show_must_go_on Ktyfts Aşı yan etkisi hafif oluyor olsa bile biz yaşamadık ama yan etki gösterecek diye aşı yaptırmazsanız zaten bu hastalığa Allah korusun yakalanırsa ateş ishal ile hastahanede yatacak. Aşı çok önemli hiç riske atmayın bence gitmesen calpol vermiştim ben be ateş ne ishal hiç birşey olmadı
Aysenkpln Ktyfts aşı ağızdan yapılıyo çok şükür hiç yan etkisi olmadı çevremde yaptıranlarında olmadı 🌺 bunlar önemli keşke dememek adına mutlaka yapılması gerek ihmal etmeyin derim 😇 şimdiden geçmiş olsun
basaksahinx Ktyfts valla ben yaptırdım ilkinde hiç anlamadım 2. De kızım o sıralar kabızdı zaten o gün rota karnını ağrıttı biraz zor kaka yaptı yapınca rahatladı
Nev-beyza 2 aylık bebeğim bende yaptıracağım 3. Ayda yaptırmayan bir arkadaş çoçuğa yakalandı günlerce hastane de yattı ilk kızımda Yan etki olmamıştı
gizzzy35 Ktyfts öyle birşey yok arkadaşlarımın çocuklarının hepsinin aşısı vardı. Baya baya maalesef hastanede günlerce yattılar. Bağışıklık meselesi bu ne yazık ki