Semanur45 Kızlar 6 aylık bebeğim ateşini ölçüyorum 36.5 falan çıkıyor bu normal. Ama normal olmayan sırtı, ensesi ve kafası daha sıcak . Bu durumda endişelenmeli miyim sizce ne yapmam gerekiyor ? Acil yazın lütfen. Q
Deletedmom_68 Semanur45 Sırtı ensesi sıcaksa üşümüyordur belki oda sıcaktır. Benim oğlumun diş çıkaracağı zamanlarda kafası sıcak olur doktorumuz normal demişti buna
mavikelebek_ Semanur45 tabanca tipi ateş ölçerle foğru yanıt alamazsın koktukaltı ile ölç ve sakinleş hemen
Semanur45 Deletedmom_68 Mrs-Turkk henüz hiç dişi yok ama çok kaşıyor damaklari bende dişten şüpheleniyorum . Şuan uyuyor kafası da baktım sıcak ensesi ve sirtida baya sıcak ateşini ölçüyorum normal çıkıyor 2 saat önce calpol vermiştim uyumakta da ilk defa bu kadar zorluk çekti öğleden sonra uyumuştu gece 1 buçuğa kadar uyumadı bi daha
MevaNur9 Aynı şikayetler bende de mevcut bu sabah başladı kızım 9 aylık ve dişleri var ilk kez böyle oldu halsiz ve bitkin birazda burun akıntısı var ama ateşi normal bebeğim çok sıcak ama anlamadım bende carpol verdim
Semanur45 MevaNur9 bacaklarını örttüm sadece şimdi üst tarafını örtmedim diş etleri kabarık da değil anlamadım bende
Zeyzeyn Koltuk altı cihazınız varsa ordan ölçmeyi tavsiye ederim daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. Temassızlar beni hep yanılttı bugune kadar 🤦🏻♀️ en garantisi koltuklatı
MevaNur9 Zeyzeyn evet bende o şekilde ölçüm yapıyorum biri 36.5 biri 37.5 çıkıyor benimde kafam orda karışıyor
Semanur45 Zeyzeyn evet bende de ondan var zaten temassız yok ama 37.8i görünce acile gittik 40 olmuş gidene kadar 🥺
Semanur45 mavikelebek_ o var zaten bende onunla ölçtüm acilden geliyoruz şimdi 40 derece cıkmış bir anda