Pnrinciymn Benim bebeğim 25gün önce doğdu 36 haftalıkken şuan da 3 ay 26 günlük dönmeye çalışıyor bazen ama tam anlamıyla yapamıyor birkaç gün sonra 4aylık olucaz sizin bebişleriniz ne zman dönmeye başladılar
AylakMatmazel Pnrinciymn 3.5 aylık 2 defa döndü sonra bıraktı. Şuanda 6 aylık ben sırt üstü yatırıyorum 2 dk sonra geliyorum yüzüstü buluyorum. 😂
AselinAnnesiiiiiiiii Pnrinciymn 3 ay 2 günlük yeni yeni dönmeye uğraşıyor yattığı yerde çabalıyor yan duruyo öyle kalıyo 2 defa yüz üstü döndü yapıştı yüzü koltuğa çevirdim hemen
Pnrinciymn MerveST Bende acaba geriden mi geliyor diye düşündüm ama daha zamana ihtiyaçları var galiba ☺️
MerveST Pnrinciymn her bebeğin gelişimi çok farklı oğlum da 3 aylıkken dönme çalışmalarına başlamıştı yavaş yavaş şimdi daha çok uğraşıyor tabiki ama henüz yeterli güçte değil bir iki defa döndü korktu geri yatamadi ondan dolayı kendine bıraktık nasıl olsa hepsini birgün yapacak inşallah 🙏🙏🤗
Pnrinciymn MerveST Tabiki her bebek kendine özgü ama işte annelik galiba biraz da sabırsızlık onların hergün başka bişey öğrenmesi mutlu ediyor bizleri hemen olsun istiyoruz 😃
Rozerinn Pnrinciymn 3 buçuk aylıktı dönmeye başladı şuan 8 aylık top gibi yuvarlanıyo ama tabi her bebek farklı oluyo mutlaka dönecektir sabredin ve hele bi dönmeyi öğrensin o zaman bezini kiyafetlerini degistirmek işkence oluyo 😂
Ecemilay Pnrinciymn benimki de 36 da doğdu 3 ay 13 günlük dönmeye çalışıyor ama benim kızım göbekli dönemiyor 😂😂😂 1-2 haftaya döner gibi sanki
Alparslan616161 Pnrinciymn vala cnm ansızın oluyor bu dönmeler 5 aylığa kadar çabalardı zor dönerdi 5.5 aylıkta uyku sersemiyle nasıl döndüyse Bn mamayı getirene kadar içeri girmemle onun yataktan düşmesi bir oldu çok dikkat et vala dönmesine sonra kendisini beşikten sarkmasına sebep kaç beşik değiştrdm şuan park beşik kullanıyrm memnunum
RobinScherbatskyy Pnrinciymn 3 aylıkken döndü başta sadece bir kere dönüp bıraktı sonrasında ben teşvik ettim döndürdüm egzersiz yaptım kollarına bacaklarına dönme hareketiyle şuan 3 buçuk aylık sırt üstü yüz üstü ve yana doğru her şekilde dönüyor kendi yetenekleri var ama teşvik etmek pekiştiriyor😅
Pnrinciymn RobinScherbatskyy Yüzüstü falan yatırıp teşvik etmeye çalışıyorum ama yüzüstü yatmayı da pek sevmiyor. Kendi kafasını yüzüstü yapıyor ama vücudu yan kalıyor biraz daha zamanı var sanırım yavaş yavaş öğrenicez mutlaka 🫶🏻
RobinScherbatskyy Pnrinciymn doktorum bana sırt üstü yatarkan bacağını ve kollarını yana doğru döndürerek egzersiz yapabilirsin demişti