Bursa97 Kızlar merhaba bu sefer size çok farklı birsey sorucam ya dilim yara oldu çok kötü ne birşey yiyebiliyorum ne icebiliyorum konuşurken bile açıyor yanuyor çok kötü var mı bir biksiginiz birşey belki fikri olan vardır diye sormak istedim
annediyebiri Bursa97 merhaba nasıl geçirebildiniz 1 haftadır dilim yara konuşamıyorum bile karbonat tuzlu su gargara hepsini denedim geçmedi
Leyla54 Merhaba bende yaşıyorum bir türlü geçmedi dil yaram ne önerirsiniz emzirirken kullanılan bir ilaç var mı acaba
Marshmallow1 Leyla54 karadut öneriyorlar genelde karadut suyu marmelatı dondurulmuş halini nasıl olursa
Adasu_Ayaz Kenekort diye bir krem var o çok faydalı ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum ve tuzlu su ile gargara bnm yaralarımı hemen geçirdi ilk yaparken çok kavuruyor ama
Bursa97 annediyebiri hiç birşey fayda etmedi gerçekten kendi kendine geçti çok zor birsey Allah yardımcınız olsun
tombikdonerkankasiiskender annediyebiri Kızlar size mucizevi bi ilaç söylüyorum aft ise ağzınızda çıkan onun için bu söyleyeceğim ilaç. Ben çok çekiyorum bu illeti umarım sizede şifa olur ORALMEDİC içerisinde üç adet kulak çubuğu şeklinde ilaç var bir ucunu kırdığınızda diğer ucuna akıyo ilaç ve yaranın üzerine bir beş saniye kadar tutuyosunuz malesef çok acıtıyo ama sonra hemen suyla ağzınızı çalkalıyosunuz acı macı hiçbişey kalmıyo yaranın üstü tamamen bembeyaz bişeyle kaplanıyo ve tamamen hissizleşmiyo oluyo kullanıp bana dua edin inşAllah 😘
tombikdonerkankasiiskender Ayrıca daha henüz yeni çıkmaya başladığında karadut özünü kaşıkla yara üzerine tuttuğunuzda hızlı iyileşmesini ve büyümesini engelliyo