Azraaaaa Merhaba kızlar 6 aylık bi kızım var sadece anne sütü içiyor mama almıyo ek gıdayı kabul etmiyor ne yazık ki som zamanlarda sütünde azalma oldu ve bugün yok denecek kadar azdı aç kalıyo ağlıyo bol su rezene çayı bulgur pilavı yiyorum ama eskisi gibi değil doyuramıyorum kızımı sizce neden olmuştur ve ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Biaslanannesi17 Azraaaaa lütfen şu düşünceyi sil kafandan canım anneler bazı dönem öyle hissediyor ama emzirdikce sütun gelir pes etme sütun vardır ama sen stres yaparsan kesilir ek gıdayı da zorlama zaten bir ay fazla tadım sürüyor birden bire sıkılan kapıya geçmek onlar içinde kolay değil adim adim ilerle canını hiç sıkma yer emin ol
Aysegullllho Bilen yazssın hemen,bide bence ek gıdaya tarımla basldiginiz icin hemen kabul etemyebilir,suyunuz eğer eskisi gibi gelmez ise mam ek gıda anne suyu olarak devam edebilirsiniz umarım biran önce gelir
Mihrimahim16 İlk kural sütüm yok sütüm azaldı diye düşünmemek… Öyle düşündüğün an Sütün kesilir bile… Bol bol Kızını meme de tutmalısın… 6 aylık olmuş Zorlamadan sürekli tadım olarak birşeyler sunun dilinin ucu ile tatsada olur… Muhallebi yapıp da verebilirsin… Sütüm yok deme lütfen süt o zaman kesilir…
Azraaaaa Mihrimahim16 zorla yoğurt tattırıyorum meyve eline veriyorum tadına baksın diye ama direk çıkarıyo
Yasemin38 Azraaaaa sütüm yok diye düşünme canım pozitif düşün sütün konusunda öğün atlamadan beslenmene dikkat et bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar Bulgur Dereotu Dutkurusu İncir Hurma Tahin-pekmez Helva Ceviz Badem Yeşillikler Aç olduğu için değil diş sıkıntısından yada farklı bir durumdanda huzursuz oluyor olabilir çişli bez sayısı ne kadar oluyor günlük onu takip et Ek gıdada zorlayıcı olma kaşık ucuyla dahi gitse kârdır zamanla alışır İrmikli meyveli kaşık maması yapabilirsin Muhallebi yapabilirsin Tadım yaptığın sebzelerle çorba yapabilirsin
Almila44 Azraaaaa en sevdiğiniz yemekleri yiyin kuru soğan yeşillik zaten rezene ve bulgur pilavı yiyorsunuz çok iyi ben dışardan yemek yedirin zaman bile deli gibi süt oluyordu isterseniz deneyin yada en sevdiğiniz severek yendiğiniz dılarda onu yiyin ve görün nasıl sütünüz artıyor mutlaka deneyin derim
cydknc Azraaaaa bu duruma stres yaptığında sütün daha da azalabilir. Ara ara ek gıdayı tekrar tekrar deneyebilirsin ve sık sık emzirmeyi dene. Ek gıdayı reddediyorsa koklat, sen tat bunu görsün sonra ona tattır mümkünse evde herkes yemek masasındayken. Benim de başıma gelmişti ve böyle bi günde yoğurdu ayran yapıp biberonla vermiştim emmişti bebeğim. Henüz midesi küçük telaş yapma azıcık sütün bile onu tok tutabilir. Devam ederse mama vs alternatifleri deneyebilirsin.
Mavis34 Azraaaaa tahin helvası ye roka maydanoz yeşillik ye. Regl zamanı azalıyor süt ama sonra düzeliyor bestlak damlada baya etkili süt arttırmada
Azraaaaa Mavis34 hamilelik var da haberim mi yok diye korkuyorum evet tehlikeli zamanı yakın doğumdan sonra geçen ay 1 kez oldum bu ay nasıl olur bilmem