MeReYa Yarensmom- 3 buçuk ayı geçti deneme yaptık, ağlamadı. İlgiyle etrafı izliyor. Ben de bir yeri ağrısa ağlardı diye düşünerek oturtmaya devam ediyorum. Bugün düz yere bile oturtmuşluğum oldu.
Ktyfts Moana merhaba benim bebeğimde kalkmaya çok istekli 3. Ayına girdik ne kadar süreyle oturtuyorsunuz?
Evaninanasi Yildiz52 6. Ayda ek gıdaya başlamak için oturabilmesi gerek. Bunun için de sırt kaslarınjn gelişmiş olması gerekir. 4.5 aydan sonra kısa süreli alıştırmalar yazılarak destekli oturtmaya başlanabilir ama dediğim gibi kısa süreli olacak şekilde
YILDIRIM_RUKIYE Biz 4.5 aylık olduk artık yavaş yavaş başladık uzun süreli değil ama kısa kısa alıştırma yapıyorum
Yarensmom- YILDIRIM_RUKIYE bizde 4 aylık olduk doktorumuz kucakta hafif oturtabilirsiniz dedi ama yine de cesaret edemiyorum
YILDIRIM_RUKIYE Yarensmom- ben oğlum için Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum maşallah gelişimi güzel ilerliyor oturmasında şuanlık Bi sıkıntı yok,ama sadece kucağımda onun dışında henüz oturma minderi falan almadım
ZepF Yarensmom- bekleyebilirseniz iyi olur gelişimine bir katkısı olmuyor şu an sonuçta. 5. Ayı geçmişti oturttum. 5,5’da mama sandalyesinde rahattı. 6. Ayda emeklemeye başladı. :) benim fikrim biraz daha güçlensin kemikleri.
Yarensmom- YILDIRIM_RUKIYE teşekkür ediyorum benimki de çok meraklı zaten kafa hep havada hiç yatmak istemiyor
Polannem 3 aylık kontrolümüzde doktorumuz kucakta kısa süreli oturtmalara başlamamızı söyledi. Oturunca mutlu oluyor oğlum merakla etrafı izliyor☺️
Moana Ktyfts şuan oğlum 8 aylık 3. Ayında bana yaslanacak şekilde hep oturdu yani kesinlikle yatmiyordu
Ktyfts Moana benim bebekte yatınca ağlıyo sanki sırtına birşey batıyo tövbe yaaa. Biraz yatarak oynuyo sonrası yok😬