Melekanne91 merhaba anneler postlardam arastirdim 1 tane bile bulamadim sormak istedim 14 aylik oglum var da gece yatirmadan evvel tok tutacak alternatif mama tarifi ariyorum neler yediriyorsunuz evlatlariniza🫠
Nursedakocapnr1 Melekanne91 irmikli muhallebi olabilir genelde öyle yapıyorlar içine cicibebe atıp meyve koyuyorlar bende arada öyle yapıyorum iyi oluyor
Merhaba10 Melekanne91 elmayı haşlıyorum haşladığımnsuya irmik atıyorum pişmeye yakın arı mama pirinç unu ekliyorum en son muz koyuyorum tadı çok güzel oluyor kime söylediysem bebegi bayılarak yedi benim oğlum hariç 😅
Melekanne91 Nursedakocapnr1 onu yemiyor artk kahvalti mamasi yapiyordum irmik pisirip muz ya da elma koyup 2 bebe biskuvi atiyordum.artk yemiyor
Melekanne91 Merhaba10 hım bunu bi deniyeyim tok tutuyor mu ya valla ari mama veriyorm bazem bazen sıvı mama.sut malezi derler bizim burda unlu muhallebi ondan verdm 1 kez ama sevmedi.arastiriyorum bende olcu olark nekdr ari mama kokuyorsunuz icine
Merhaba10 Melekanne91 tok tutuyor bunu yerse tüm gece uyanmaz arı mama az pirinç ununu daha çok olarak ayarlayabilirsin
Merhaba10 Melekanne91 evet kıvamına göre ayarlıyorum yarım elma yarım muz oluyo cıvık olursa cıcı bebe ekliyorum