Ipekk Arkadaşlar kızım 4.5 aylık ama prematüre yani şuan 2.5 gibi düzeltilmiş yaşı. Ve saatler geçiyor acıkmıyor meme emmek istemiyor. Savaşıyor resmen. Böyle normal mi sizin bebeişler ne kadar süre tok duruyor acaba🙄
ArasinnAnnesi Ipekk bizde ayniydik canım aç olan çocuk ağlar dediler hiç te ağlamazdı keyfi yerindeydi halbuki ac süt alerjiniz olabilir çünkü bizim varmış çocuk ondan emmek istemezmiş ben bile yediğim halde çocuk yanıma yaklasmazdi hala diyet yapıyorum ben eğer idrar yolları temizse süt alerjiniz olabilir. Benim oglum da 4 aylik yada 5 aylıkken 10 saat aç kaldı
ArasinnAnnesi Ipekk bende neler yaptım neler ayakta mi dersin araba da mi dersin gece karanlıkta mi dersin uykuda mi dersin... Çocuğu kucağıma aldım mi ortalığı yıkardı resmen emzirmem imkansızdı.
Ipekk ArasinnAnnesi idrar yollarına bakılmadı olmazsa bi baktırayım. Süt alerjiside ablamn oplunda var. Kakası değişikti ve kusma olurdu çok kı. Kızımda öyle birşey yok aslında. Bilmiyorum bende her yolu deniyorum dediğin gibi ağlamıyor bile keyfi yerinde🤷🏼♀️
ArasinnAnnesi Ipekk bizde kusma olmadi ben sütlü birşey yediğim zaman çocuk beni 2, 3 gün emmiyordu zorla emziriyordum
ArasinnAnnesi Ipekk evet canım benim oglum hiç kabarmadi kusmadı sadece belirtimiz oydu bide arasa mukuslu kaka yapmasiydi
ArasinnAnnesi Ipekk süt ile ilgili herşey... pasta,krema,börek,aklınıza gelebilcek herşey yani hayatımdan beyazları cikardim canim
ArasinnAnnesi Ipekk Ne demek canım bi 10 yada 15 gün diyet yap eğer bebeğin emerse bilki süt alerjisi vardir😙