elizabeth tlnbebek gerek yok. Doktora da sormuştum verme demişti. Midesi zaten küçücüktür suyla şişirmeye gerek yok ama annesi olarak siz bilirsiniz tabii ki 🌸
Esraaa55 tlnbebek bu herkese göre farklılık gosterır ama bnm doktorum mama kullandıgı için arada bı cay kasıgı ver hem agzı pamukcuk olmasın hemde kakasını kolay yapsın demıstı bn arada verıyordum o aylarda bu tamamen sıze kalmıs birsey
tlnbebek Bende doktora sormayı unuttum ulaşmam da kolay değil bir dahaki gittiğimde anca sorabilirim diye tavsiyelerinizi almak istiyorum
Yigidoannesii tlnbebek bana doktorum mamadan sonra ağzını temizlemek ve kabızlığı önlemek için su çay kaşığıyla su vermemi söylemişti bende o şekilde ilerledim o
Ecemilay tlnbebek tabiki verin bizim doktorumuz mama çok tatlı diye içebildiği kadar su içirin dedi 3.5 aylık bizimki
[silindi] Bence bebeğinizi takip edip karar vermelisiniz. “Ver” diyen de “Verme” diyen de olacak. Bebeğiniz çok ıkınıyor kakasını yapamıyor ya da kakası çok koyuysa emse dahi su vermelisiniz.