EslinSemAltas55 6 aylık bebeğim önceden sallayarak uyurdu bir kaç gündür sırtı yere gelmicek yatmak istemiyo uykuya geçemiyo napıcam ben nasıl hangi türlü uyutucam şaşırdım ya
asiltonunmommysi EslinSemAltas55 kucağınızda yüzüstü omuzunuza yaslayarak saçını okşayarak ninni söyleyerek 🙂 ah ah hep öyle uyuturdum bi anda memeye alıştı. Bazı durumlarda kolay gelmişti bu kadar zorlanacağımı bilsem baştan alıştırmamaya çalışırdım
Teemo07 EslinSemAltas55 dönüyorsa artık yüzüstü yatmak istiyor olabilir. Benim oğlum da artık hep yüzüstü yatıyor Sanki öyle daha rahat yatıyor gibi. ben ne zaman sırtüstü çevirsem hop hemen yüzüstü dönüyor. Su an 21 aylık. 10. Aydan beri öyle.
Tubiiik EslinSemAltas55 hmm anladım ya her çocuğun isteği farklı oluyor işte benimki se asla ayakta sallanarak uyumak istemez ben o şekilde daha çabuk uyur diye ara ara hep denerim ama o hiç istemez benim yatağımda yanıma yan uzanır önüne de bi ince yastık koyarım bi kolunu bi bacağını onun üstüne atar öyle uyur ama ara ara huylar değişiyor tabii özellikle uyku konusunda