Eymenelif 6 aylık bebeğimin ateşi ne yaptıysam düşmüyor ılık duş calpol eklem yerlerine ılık bez yaptım başka önerisi olan var mı acil lütfen
Znurr Eymenelif ilacın dozajını doğru verdiğinize eminseniz ve dirençli ateş 1 günü geçtiyse hastaneye gitmenizi tavsiye ederim
doganursezmag Eymenelif calpol u ne zaman açtınız. Eğer eski ilacı veriyorsanız etkisini yitiriyor ateş düşürmüyor. Bir de ateş hastalık belirtsi düşürmekle hastalık geçmiyor illa antibiyotik yada antiviral alması gerekir daha ayı çok küçük doktora götürmelisiniz
Poncikkkk Eymenelif dönüşümlü calpol dolvenn ver eğer 38i geçiyorsa enfeksiyon var demektir geçmiş olsun denemedim ama ayağına limon sürün faydası oluyormuş
Wonderfulmom Eymenelif tamamen soyun üstünü, çorapları ayağında kalsın sadece ellerini sıcak tutun biraz gözlemleyin artış varsa ılık duş aldırın
Deletedmom_32 Eymenelif canım crp değeri yüksek olabilir bizimde 5 gün boyunca sürekli ateşimiz oldu kanında enfeksiyon çıktı
yerlersenietipuf Poncikkkk ben denedim etki ediyor çorabının içine limon sürdüm goydirdim ateşi düşmüştü