Alp02 2 ay 28 günlük bebeğim var üç gündür emmek istemiyor zorla veriyorum emerek uyuyan bir bebek uykusu geliyo aç veriyorum tutuyo beş dakika sonra ağlayarak bırakıyor uyku akıyı gözlerinden emmediği için uyumuyor geçici mi acaba bu durum niye emmez ki :( mama vermeyi denedim bibeon da tutmadı sütümü sağdım biberonda onu da yemedi napıvağımı şaşırdım ne kadar sürer böyle ya bu durumu yaşayan var mı düzeldi mi sonra ne zaman düzeldi :(
yea Alp02 bende de var aynı durum. Sağarak biberonla verdim. Biberon tutmayı pek bilmiyor. O da sıkıntı. Ama önceden 1,5-2 saat aralıklı emiyorken 2,5 saate çıkardığını farkettim. Belki sizde de vardır öyle bir durum
kubra42 Hemen hemen aynı dönemde bizde de oldu şu an 3 ayı doldurduk aynı sorun devam ediyor şekilden şekile giriyorm ayakta yatarak zıplayarak dans ederek inşallah geçecek ısrarla meme vermeye devam
Alp02 kubra42 aynen bende ayakta zıplayarak her şekilde vermeye çalışıyorum geceleri uyandığında peki o zaman emiyor mu uyku sersemiyken yoksa sadece gün için de mi emmiyo