Emmosch Bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak,sütüm azaldı gibi geliyor, mama da almıyor,yiyecek ve içecek olarak denemediğim şey kalmadı,sadece gece bebek uyanmadan uyanıp sağmadım sütümü,sütü bol olan anneler sürekli gece gündüz sağım yaptınız mı?
Asyaveannesi04 Emmosch sütünüzün azaldığını nasıl anladınız gögüsleriniz terbiye olmuş olabilir benim gögüslerim yumuş yumuş ama süt var mesela
Emmosch Asyaveannesi04 memeden mutlu ayrılmıyor bebeğim,uyuttuğumda hemen uyanıyor,henüz kontrole gitmedik ama bence bu ay kilo alımı da daha az gibi çişli bez sayısı azaldı:(
Melikekrds Merhaba aslında azalma terbiye olma tabiri var azalmış gibi yetmeyecek gibi bi hissiyat yaratıp sanki bebek doymuyor hissi ama sakın öyle düşünme bol su içmene dinlenmene devam et süt geliyor sadece bu arada yaşadım ben sanki meme reddi de oluyor gibi süt yok diye ama geçiyor bende de oldu sağım yapmıyorum sürekli emzirmeye çalışıyorm danışmanla da görüşmüştüm sağım yok sürekli emzirme dinlenme bol sıvı tüketimi demişti canm
Emmosch Melikekrds bebeğim gece bazen uzun uyuyor 4 saat civarı,o arada da kalkıp sağmalı mıyım acaba diye düşündüm ondan mı azaldı acaba dedim ama gerçekten gece zar zor uyuyor sonra saat kurup kalkıp sağmak çok zor geliyordu,bunu duyunca rahatladım ,teşekkür ederim
Melikekrds Sürekli emzirmeye çalış 4. Ayda zaten uyku gerilemeleri yaşanıyor bende beklemedeyim 4 aylık oldu yavaş yavaş belli ediyor dediğim gibi yeme içme dikkat edilince normale dönecek
Emmosch Melikekrds evet gece uykusu hariç sürekli emziriyorum,hiç saat falan tutmuyorum ne zaman isterse veriyorum,inşallah bol bol olsun sütlerimiz 🙏