Adennnk Merhabalar . Bebeklerinize menenjit aşısını kaçıncı ayda yaptırdınız ? Bebeğim 3 ay 20 günlük , 3. Ay kontrolünde doktorumuz erkenden yapalım salgın çok var daha iyi olur dedi . Merak ettim sizler kaçıncı ayda yaptırdınız .
Adennnk Doktoruma çok güveniyorum ve tüm aşıları yaptırma taraftarıyım . Ama bunda çok ikilemde kaldım . Yaptırmalımıyım erkenden bilemiyorum
MH2022 Elfeyll merhaba bende yaptırcam 10gun sonra 3.ayda ama korkuyorum yan etkisini gördünüz mü acaba ateş yada herhangi bisey
papatyam-34 Adennnk Bizde 3ay 15 günlük iken başlattık kontrole gittiğimiz de başlasak iyi olue demişti doktorumuz
Asyaveannesi04 Adennnk 3.aydan başladık doktorumuz bir takvim belirledi 3ünü olduk 2 tanesi kaldı bizim doktorumuzda aşırı arttı menenjit ve rota dedi
Sevval37 Rotayı yaptırdım ama menenjit konusunda bende tereddütdeyim çünkü ağır bir aşıymış çocuğum kaldıramaz diye korkuyorum baya yan etkisi de varmış karar veremedim napsam diye yani yaptırcam ama erkenmi olsa geçmi doktorların çoğu 9. Aydan sonra diyor ama ben dahada geç düşünüyorum
hemsire09 Sevval37 bizim doktorumuz 1 yaş aşısından 1 2 ay sonra başlamayı uygun gördü. Ağır bi aşı olduğu için
Elfeyll MH2022 rota virüs ile aynı gün yapıldı , ateş huzursuzluk ve ishal oldu ama hangisinin yan etkisiydi pek anlayamadık