Mihriiii Bebeğim 5 ay 18 günlük. 3 uyku yapıyor ilk uykusunu uyandıktan 2 saat sonra yaklaşık 1 saat sürüyor. 2. Uyku uyandıktan 2 saat 15 dk sonra oda yaklaşık 1 saat sürüyor. 3. Uyku uyandıktan 2 saat sonra bi yarım saat sürüyor genelde 16:30 gibi uyanmış oluyor ve gece uykusuna 19:30 da geçiyor. Ama buaralar gece uykusuna yattıktan sonra 1 saat sonra kalkıyor tekrar uykuya döndürüyorum ve gecede 2-3 saate bir uyanıp emip uyuyor. Sizin bebeklerinizin ayı ve uyku uyanıklık süreleri nasıl?
bebekmehmet Mihriiii 7ay 10günlüğüz aynı gündüz uykuları sizinkiyle gece uykusu 8de geçiyor 2saatte bir uyanıyor bazen saat başı🥱
ruveydaensar Mihriiii 5+22 günlük. Gün içinde 3 uyku yapıyor. Ama çok düzensiz bu aralar düzen aşırı bozuldu. Gece de satte bir belki yarım satte bir uyanıyor. Gece uykusuna geçmek için iki uc saat çabalıyoruz . Sizinki çok duzenliymis maşallah diyelim .
TazeanneRzgr Mihriiii tamamen aynı tek fark uyandıktan sonra ilk uyku 1 saat sonra 1 saat kadar benimki de 4 buçuk aylık normalde ⅔ saate kalkardı son 3-4 gündür hasta yarım saate bir kalkıyor
Mrymnly12 Mihriiii Mihriiii 3 ay 4 günlüğüz gündüz çok uyur geceleri uyumaz bazen de geceleri uyur gündüzleri uyumaz dönüyo sürekli yani
EbbeanneMerve Kızım 5 ay 21 günlük günde 4 uyku yaparken 3 gündür 2,5 saatte bir uyumaya başladı ve 45 dakikada uyanıyor gece uykusuna geçtiğinde diş ağrısı olmazsa 4 saat sonra uyanıp her iki memeyi emip öyle uyuyor
Fetiye06 EbbeanneMerve gündüz uykuları aynıyız şuan çok yorucu olmaya başladı hicbirseye yetişemez oldum
Mihriiii EbbeanneMerve oh ne güzel 4 saat bizim 4. Ay atağından beri 2 saatte bir uyanıyor. Nasıl uyutuyorsunuz peki ?
Mihriiii ruveydaensar aslında çok daha düzenliydi ama mahvetti 4. Ay bizi. 3. Ayda gece 6 saat uyanmazdı kendi kendine uyurdu gün içinde 🥲 uyumayı özledim
Acemibirannecikk 4 ay 15 günlük kızım. Gündüzleri 3 uyku yapıyor, yaklaşık 2 2 buçuk saat uyanık kalıyor. Uyku suresi de ortalama bir saat sürüyor. 3. Gündüz uykusu 45 dakika maksimum oluyor. Aksam 8 de gece uykusuna geçiş yapıyor sabah 7 buçuk 8 civarı da uyaniyor. Gece de emmek için bir veya iki kere uyaniyor.
demirsmomm 7 ay 12 günlük, 1 buçuk saat ya da 1 saat 45 dakikalık ikişer uyku yapıyor, çok erken kalktıysa 30 dakikalık şekerleme ekliyoruz, 20:45-21:30 arası gece uykusuna geçiyor. iki kez emiyor gece, bazen üç dört kez uyanıyor
Vmerve demirsmomm merhaba bebeğimiz aynı ayda ve günde gece uykusuna o saatte nasıl geçiyor acaba bende geriye çekmek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
Pelin476 Mihriiii 7 aylık gündüz 7 de uyanıp 9 da tekrar uyuyor 40 dk sonra uyanıyor tekrar döndüremiyorum uykuya sonra12 gibi uyuyor 40 dk sonda 15.30-16 gibi uyuyor yarım saat akşam 8 de uyutmaya çalışıyorum bir saat sürüyor uyutmak ve saat başı yarım saatten bir uyanıyor nerdeyse. Napacağımı bilmiyorum sabaha kadar meme ağzında uyurdu bende öyle uyurdum o emerken uyanmazdı. Şimdi pış pış pat pat yöntemine geçtim. Her saat uyanıyor gece 3 te 4 te tamamen uyanıyor. Benim durumumda olup çözüm bulan yazabilir
tahaninannesiii Pelin476 bizim ki de 6 aylik. Hem atak hem disten herhalde uyumuyor. Iki disi patladi gerci ama bilemiyorum. Geçe uykusuna gecemiyor bir turlu . Uyku eğitimi vermeyi denedim 1 ay ugrastim olmadi. Hem sallanarak Hem kucakta pis pisla zor uyuyor. Sık sıkta uyaniyor. Gece de saat basi kalkiyor 🤷🏻♀️
Cmm1 Pelin476 aynisi bizdede var canim 6 ayligiz 2 saat uyudugumu bilmiyorum her 40 dk sansim varsada 1 saatte vir kalkar geceleri ben zaten. Bu gece uykusuna geciyor dedikleri seyi hic bilmiyorum gunduzde ayni 3 uyku yapiyor 40 dk en fazla bende meme veriyorum gece artik dayanamiyorum oyle uyusun bari diyorum o bile bazen olmuyor kalkip yine ayagimda salliyorum bazen 45 dk suruyor tekrar uyumasi bazen kucagimda salliyorum okadar yoruldum ki hic uyku uyumuyorum butun destekler var yani
Mrvaltndsss Pelin476 3 saat arayla uyutun uykusu gelse dahi uyutmayin benim bebegimde 7.7.5 gibi kalkiyor ilk uykusunu 10 ile 10.5 arasinda uyuyor 12 de uyanir sonra 3te uyutuyorum 4.5 ta uyaniyor aksam uykusuna 7.5ta gecersiniz suan dis cikariyor surekli uyaniyoruz ama gunduz uykusu oturdu saati geldimmi 5 dakikada yatagnda kendi kendine uyuyor emzikle.
Kubra5353 Pelin476 biz de 6 ay 25 günlüğüz. Bizde de öyle oldu bir ara. Şimdi gece uyanmıyor. Ben yanımda yatırmaya başladım maalesef ve yüzüstü yatırıyorum. Biraz daha uzun uyuyor.
Mihriiii tahaninannesiii bende bi denedim ama dayanamadım 2 gün. Kendimi hazırlayıp iyice planlayıp 7. Ayda yada 6. Ayların sonunda iyi olduğu bir zaman tekrar denemeyi düşünüyorum.
Esra_Deva Mihriiii 18 aylık. Bu sıra sabah 9.00 uyanış öğlen 14.00-16.00 uyku akşam 22.00 gece uykusu Sabahı 8.00 e çekmeye çalışıyorum öyleydi zaten bozuldu. O zaman tüm uykular 1 saat öne gelecek yine.
Defnekokulu Esra_Deva benim kızımda 18 aylık. 1 haftadır Geceleri çok fazla uyanıyor sizde de böyle bir şey var mı
mrvbrkegmn Esra_Deva bunu nasıl başardınız acaba bebeğim 16 aylık akşam 8 gece uykusuna yatıyo sabah 4.5 ta uyanıyo 6.5 a kadar tekrar uyutmaya çalışıyorum ama nafile saatleri ileriye çekmeye çalışıyorum gündüz tek uykuya düştük ve maalesef dayanamıyo uyanış etken olduğu için tüm düzen tepetaklak çok yorgun düşüyo akşam uykusuna akşam yemeğini bile güç bela yiyo
Emir0_ Esra_Deva benim oğlumda gündüz iki şart yatiyir gece iki saatte bir kalkıp süt içmeden yatmıyor artık usaniyorum diş döneminde bı yandanda diş çıkarıyor ona mı yorayim nasıl düzelir bilmiyorum acaba 2 yaşına girince sütten kesince yada dişler hepsi çıkınca artık kesintisiz yatar mı
Aslanbebek38 Cmm1 bizimde öyle Vala imreniyorum artık gece 8 de uykuya geçti diyenlere. 4 aylık olcaz gece 12 1 den önce yatmıyor. Herşeyi yapıyoruz. Uyku aralıklarını kaçırmıyorum ama ne gündüz ne gece 2 saatten uzun bir uyku uyuduğunu görmedim. Uykududa şans arkadaşlar. Her gün biraz daha düzelir derken daha kötüye gidiyor. Yaşlandım cidden. Bebeği uyuyanlar cidden şanslı. Bir Dilek hakkım olsaydı bebeğim uyusun isterdim. Yaşamayan bilemez. Yatırdığım an uyanıyor. Bütün atakları ilk sırada yaşarız.
Minikoglusumatlas Cmm1 Benimde bebeğim aynı canım 6. Ay atağı bu mu acaba son 10 gündür çok yoruldum uykusuzluktan
[silindi] Mihriiii 8ay 8 günlük. Gündüz uykuları aynı sayılır. Gece uykusuna 9da geçiyor. Gece 1 veya 2 defa uyanıyor. Çok yorgunsa hiç uyanmayabilir. Ama 5.ayda gece daha çok kalkardı tabi (en az 2 veya 3 defa kalkardı). Sabah 8 gibi kalkıyor. 5 aylıkken 9 gibi kalkardı
ARYAmm11 [silindi] yanınız da mı yatiyr acaba benimkide 8 ay 5 günlük sabaha kadar emerek uyuyor beni yoruldum artık yarım saat uyusa emmeden rahatlicam belim tutmuyor artık yanından kalktgm an uyaniyr
Ebruceyda [silindi] nasil ayarladiniz bu duzeni. Gunduz kac saat uyuyor? Nasil uyutuyorsunuz? Masallah cok guzel uyuyormus geceleri. Benim oglum 8 bucuk aylik ama bin kez uyaniyor duzeninizi merak ettim faydalanmak isterim.
Denizoglan Goknurrrr benim oğlumda 1 yaşında ne zaman tek uykuya geçtiniz acaba biz hala 2 uyku uyuyoruz geçmelimiyim çözemedim
EbbeanneMerve Mihriiii uyku rutinlerine dikkat ediyorum bazen gece boyu 10 kez uyanıyor belli bir düzeni yakalıyoruz ama ara ara da bozulabiliyor ben uyku koçlarını dinliyorum her uyandığında emerek uyuyorsa o uyanmadan siz kucağınıza akıp emzirin 4 saat uyku yakalarsanız bu bir süre devam eder