MelindaMelisa Eliz13 Ferrrtini iyi çıkmış hata yüksek.WBC kanda enfeksiyon yüksek çıkmış.Ferritinin yüksek çıkmasında bir sakınca yok ama yinede kansızlığı var .Demir seviyesine baktırmak lazım
Eliz13 hemsire09 kullanıyor 4.aydan beri ocean kullanıyoruz, biraz da enfeksiyon mu çıkmış acaba ne yapmak lazım ki hergün ceviz et balik tavuk yediriyorum her hafta 🥴
MelindaMelisa hemsire09 ferritinin düşük olduğuna emin misiniz .103 çıkmış zaten daha ne kadar yüksek olabilirki
theanalikko MelindaMelisa ferritin yüksekliği demir eksikliğinin varlığında olur. Ferritin demiri salgılayan protein ve yüksek. Yani demir yok ki tutsun. O yüzden yükselmiş
Eliz13 MelindaMelisa enfeksiyonu nasıl geçer ki hiçbiri rahatsızlığı yok 10 gün önce 2 gün ateşlendi diş ateşi O yaparmi enfeksiyon acaba
MelindaMelisa theanalikko biliyorum hepsini ben arkadaşa ferritini düşük çıkmış dediği için yazdım.Altındaki yorumundada demirine bakılması lazım diye belirttim :)
MelindaMelisa Eliz13 Çocuk doktoru sizi yönlendirir.Enfeksiyona yönelik uygun antibiyotik verilir muhtemelen.Dş ateşi enfeksiyon yapmaz