Mevludeomerali Sahrabalam benimkide 20 canim gunluk d vitamini kullan derim ben kulanmaya basladim 1 ay sonra tekrar kan vercem bakalim
PurpleTail Sahrabalam ferritin vücuttaki demiri değil demir depolarını gösterir. 30 değeri de iyi bir sayıdır. Arkadaslar d vitamini falan demiş de d vitamini ile demirin bi alakası yok sanırım demir ilacı( kan ilacı) ile karıştırmışlar.
Mevludeomerali Sahrabalam yuksek olmasi iyi canim d vitaminleri surekli kulanilmali damla seklinde hergun alinmali ayni zamanda cocuklarimiz icinde gerekli ben iki oglumada veriyorum damla seklinde hergun doktorumuzda 6ayda bir ampul seklinde veriyor
Mevludeomerali Nrkzy dusuk canim normal degerleri 10 ile 242 dir ve o degerin vucudumuzda olmasi gerekenleri 100 lerdir
Nrkzy Sahrabalam çokta bir bilgim yok açıkçası bu demir eksikliğinden yıllardıt muzdaribim devamlı aile hekiminde takip ediliyor ilaç kullanıyorum ama ilaçlar dokunuyor maalesef kendinizde yorgunluk saç dökülmesi tırnak kırılması gibi belirtiler var mı
Sahrabalam PurpleTail değerimiz 40.52 evet bende d vitamını ile alakası olmadığını düşündüm kan ile alakalı ferritin kötü bir seviyede değildir demi 🥺