busesue Kizlar yeni dogum yapmış arkadaşım süt sağma makinemi istedi bende verdim.kendi Makinesi bozulmuş e benimki de bozulursa nolcak sizce istemeli miyim nasil isticem
busesue BihterZiyagil_ süt sağma makinası kivi nin cok iyi biseyde değil zaten aklim kalıyor kızım emmemisti beni bir sene sagmistim
hilalhsnygt busesue Ya lansinohun olsaydı 😁 çok maliyetli degilmis cok kafana takma bozulursa karsilar bence
ruveydaensar busesue o zaman rahat olun bı zarar gelirse karşılar . Size acil lazım değilmiş nasılsa .
busesue ruveydaensar karşılar mi diyosun inşallah bakalım madem öyle karsilamassa zaten selam sabahı keserim
busesue Hotic Kendi Makinesi bozulmuş tamirdeymis benimkini istedi verdim bende dert etmek degil bozulursa diye buda gayet insanlık hali bir durum bence
Sebusebu busesue şuan kullanmıyorsan direk ona hediye ettiğini düşünmüştür. Ben de kızım icin artık kullanmadığım ürünleri yeni doğum yapmıs yakınıma vermiştim tabi geri almamak kaydıyla
Hotic busesue e bozulacak olsa aldığı gün de bozulabilir, baya dert etmişsiniz burdan öyle görünüyor. Yazık inşallah kızcağızın elinde patlamaz makine
ruveydaensar busesue iyilik yapmışsınız bozulursa da hayrıniza olsun öyle düşünün bence kötü dusunmeyin
Noname21 busesue ne kadar cimrisin ya pahalı birşey de değil ayrıla sen süt sağmıyormuşsun benim arkadaşım olsa hediye ederdim
Merve_ada71 busesue aklın kalacakdi neden verdin bozuk deseydin madem ama bı de şöyle düşün iyi niyetle verdik bı bebeğin karnı doysun diye hemen kalbinizj karartmayin derim bı iyilik yapıyorsanız ya olabilecek her ihtimale hazır olun ya da hiç vermyin