MinikMucizem26 Kızlar merhabalar bizim çocuk doktorumuzun tayini çıktı şimdi doktor arıyorum Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde olanlar gittiğiniz güvendiğiniz çocuk doktoru var mı acaba?
Emirmete MinikMucizem26 gaziantep liv hastanesi mert çakır defalıfe hastanesi mehmet aksoy levent temel ncr hastabesş mesut gündoğdu özel hastane çocuk doktorları 😀 gidip memnub kaldığım doktorlae sadece mehmet aksoya gştmedim onuda çok beğeniyorlar
momyy_ MinikMucizem26 Gaziantep de özel deva hastanesinde Alper bey var çok iyi bir doktor sürekli ona götürüyorum oğlumu aylık kontrolüne de
Syr MinikMucizem26 Maraş’ta özel klinikti. Ahmet tahir Özcan. Rutin kontrollere götürüyorduk çok memnundum. İlçede oturuyoruz acil şeylerde hemen mesaj felan atıyorduk o yüzden çok rahat oluyor doktorla irtibatlı olmak yenidoğan dönemde.
MinikMucizem26 Emirmete ahha canım çok sağol önerilerin için bende bakacağım. İyi bir doktor olsun istiyorum 😊
Merve2727 Kahramanmaraş marashlife Mehmet Davutoğlu Ahmet Çetinkaya özel muayene ikisi de çok ilgili ve bilgili doktorlar
MinikMucizem26 melikepalta ben doğumu sular akademi de yaptım ama çocuk doktoruna hiç gitmedim memnun musunuz acaba?
melikepalta MinikMucizem26 evet Zekeriya hocadan memnunuz bende sular akademide yaptım ilk kontrolümüzü Hatice kireçci yapmıştı o da baya ilgili doktordu ama Zekeriya hocadan etrafımda çok fazla memnuniyet duyduğum için ona başladık
MinikMucizem26 melikepalta anladım canım bizim de ilk kontrolü Adem Saydam yapmıştı sonra hiç gitmemiştim oraya. Bi gitmeyi düşünüyorum tavsiye ettiğin için. Teşekkür ederim canım