Hurinur03 Kızlar merhaba ☀️ bebeğim 4 aylık ve inek sütüne alerjisi olabilir dedi doktor emzirdiğim için süt ürünlerini tüketmiyorum başına gelen oldu mu ne zaman düzeldi acaba . Yüzü ve göğüs bölgesi ısırıklı kızarmış gibi duruyor ama krem sürünce iyi geliyor az birde kakası mukuslu geliyor
Matzngn Kızımda yaşamıştım ben 2aylık olduğunda söylemişti doktorumuz sizinle aynı belirtilerimiz vardı. Ek gıdaya geçene kadar sıkı bir süt diyeti yaptım diyebilirim hiçbir süt ürünü tüketmedim. Ek olarak soya sütü ve badem sütü tüketebiliyorsunuz. Genelde böyle çocukların başka alerjileride oluyor. Kızımın süt alerjisi olduğunda en son vücudu kızarık benek benek olmuştu. Ama İçiniz rahat olsun sıkı bir diyetle geçiyor başka çaresi yok zaten. Ek gıdaya geçtiğimizde atlattık biz şükürler olsun.
Haffuse Genelde kakakda kan gorledikce anneyi diyete sokmazlar aslinda… Benim kizimin diyetini tam anlamiyoa 10.aylikken yavas yavas acarak sonlandirdik
Ecekuzusu Benimde kızım 53 günlük kakada kan oldu bir kaç kez kaka testinde kan pozitif çıkınca doktor süt süt ürünleri ve daha eti yemiceksin dedi 3 gündür yemiyorum bugün 2 kez daha kanlı kaka gördük