nida Kizlar merheba 9 aylık bebeğim var ve ben hala adet gormedım sizce nırmal mı var mı aranizda boyle hala adet gormeyen ????
tuubadem nida ben 👋🙂ilk oğlumda 13 ay olmadım ikinci oğlum şuan 12 aylık ve yne hala olmadım 😁doktor normal olduğunu söylüyor günde 5 den fazla emzirirsen bir yılı bulur diyor
Zeynep_04 nida mehaba emziriyorsanız normaldır zaten doktor 1yila kadar olmaması nornaldır diyor bende emzirdiyim icin 5ay olmadım emmeyi biraktikdan sora adet oldum. Endişelenmiyin 🥰
Ballilokmaayse nida bende 9. Ayda Bi oldum Bi oldum zor bela söktü vücudum 32 gün azar azar sürdü 3 gün önce kesildi. Umarım Bi daha ki sefere normal olurum 🙄
Aayyssnnrr benim bebeğim 4.5 aylık bende emziriyorum hemde kaç kere haddi hesabı yok yani ama 3 aylık olmasına 2 gün kala ilk adetimi oldum 2 gün sonra doğumdan sonra 3. Adetimi olcam neden erken oldum acaba
ebru_dgs Ben ilk doğumdan 3 ay sonra oldum şimdi 5. Aya girecek olmadım test yaptım ama bişi çıkmadı normal mi bu durum?
nida Kizlar ben gunde beşten fazla emziriyorum evet bende ilk oğulumda galba 8falan de olli şimdi beni gören herkes nasil ya adet olamadın hala deyinca insanin kafasi karişıyo cok sağolun herkese teşekür ederim yazdiniz için 🙏🏽🙏🏽