Sevval37 Devletin verdiği demir ilacı yan etkisi oldumu bide nasıl verdiniz mama ile birlikte mi hemşire kusabilir falan dedi
Antep27 Sevval37 sağlık ocağının verdiğini kullanmayın büyük kızımda bilmiyordum kullandım kullanmaz olaydım kızımın ağzında dış kalmadı hepsi yumusayip kırıldı
Bebegimm1 Sevval37 sağlık ocagındakileri bence kullanmayn çoğu bebeğe yan etki yaptığını gaz kabızlık kusma kakada kan dişlerde leke gibi şeyler okudum hiç vermedm eczaneden kendim ocean microfer aldım tadı da güzel yan etkide yaşamadm
Dygklc Bebegimm1 bebeğiniz kaç aylık kaç damla kullanıyorsunuz benim 5 aylık 10 damla kullanıyorum da
Sevval37 Bebegimm1 yan etki yaptığı doktoruma sorarak aldım ve siz nasıl verdiniz acaba bebeğim şuan 4 aylık doktor 10 damla dedi ama aç karnımı nasıl vereceğim
nazli-06 Gzddde d vital kullanıyorum ben cok memnunum. Saglık ocagının verdıgını kullanma drdı doktorumz
hlmeoztrk Bebeğimde pedia -d kullanıyorum hiç bir yan etkisi olmadı kızıma da ocean aldım 5 yaşında denicem herkes çok memnun
nazli-06 Dygklc d vital sprey şişe şeklinde oncelerı bir fıs sıkıyorduk smdı doktorumuz bı gun 2 bır gun 1 fıs sık dedı. Kılosuna bağlı dıye dusunuyorum.