Feyzosumunannesi 124-0779 8baylik bebeğim de dönmüyor doktorumuz her bebek aynı olmaz gelişimi gayet iyi 9. Aya kadar beklemeliyiz dönmesini dedi
Birdunyabircennetannesi 124-0779 Endişe etmeyin. Oğlum 8 aylıkken döndü. Sert zemine yatırın öncelikle ve kafasının arkasına doğru sevdiği oyuncakları gösterin elinizle de destekleyin
MerveST Her bebeğin gelişimi farklı aslında bazıları hızlı yaparken bazıları biraz geç yapıyor bazı hareketleri, çok endiselenmemek lazım. Siz sadece dönmesi için teşvik edici hareketler yaptırın eminim sonunda hazır olunca dönecektir
Ysgl26 Canım her bebek 6 ayda dönecek diye bişy yok.. benmki 7 aylık hala dönmüyor destekzsz oturamıyor. Doktorumuz normal diyor.9 aya kadar. Hiç dönmrden oturmadan direk yürüredebilir diyor
Gizemlina26 Benim kızım 8 aylıkken döndü 😂 hala emeklemiyo 9 aylık olmak üzere, bazen salmak lazım bence🤷
Smnuralmdar Benim kızım da 6 aylık sağa sola kesinlikle dönemiyor ama yatmak istemediği için küçüklükten beri kucakta ve oturma heveslisi
Feyzosumunannesi Gizem12 dönmesi gerekmez her bebeğin gelişimi aynı olmaz 9. Aya kadar donemeyebilir bizzat doktorumuz ile bu konu üzerine detaylı detaylı konustum
Feyzosumunannesi Gizem12 instagram adresini vereyim Orcan Altan doktorumuz.. ben size kötü bir yorum yapmadım farkındaysanız sadece yanlış yönlendirme yapıp annemizi endiselendirdiginiz icin yazdım.. buyrun doktorumuza sorular sorabilirsiniz iyi günler 🫡