[silindi] Atak hesaplarmisiniz ? Kizlar oglum cok huzursuz bi yerimi agriyor anlamiyoruz memede dururdu normalde bi kacgundur huysuzlaniyor agliyor sebepsizce. Dogmasi gerekn tarih 22 agustos 8 agustosta dogdu. Atak hesaplamak icin baska bilgi gerekirmi bilmiyorum simdiden tesekkurler 🤗
Huris2837 Tosuntugce bana bakabilir misiniizzzz 🙏🙏🙏 17 haziran doğması gereken tarih 22 haziran doğduğu tarih Kız bebek 🤗
ebrualp Tosuntugce bir de bana bakar mısınız 15 agustos beklenen tarih 18 agustos gerceklesen Kız bebek
Pinarzeynep Tosuntugce rica etsem benimkine de bakar misiniz? 5 Ağustos ta doğması gerekiyordu kızım 29 Temmuz da doğdu
Eayl Tosuntugce merhaba benim bebegim de 19 haziran doğması gereken tarih ama 22 haziranda doğdu çok huysuz bu aralar atakdoneminde mi acaba rica etsem bakar misiniz Erkek bebek😊
Ngskrsss Tosuntugce banada bakabilir misiniz? 12.12.2018 dogumlu oğlum, 10.01.2019 doğması gereken tarih
Tosuntugce Huris2837 canım senin atağın bitmesine daha 25 gün var en uzun atamış bu bizde bu süreçteyiz Allah kolaylık versin
Denizege07 Tosuntugce rica etsem bana da bakabilir misiniz oğluşumun doğum tarihi 7ağustos doğması gereken tarihi 21ağustos 🤗
ErdemAgah Tosuntugce merhaba rica etsem benim için de bakar mısınız?oğlumun doğum tarihi 10.07.2019 doğması gereken tarih 24.07.2019