Nur336 Kızlar merhaba İstanbul Küçükçekmece de onerebileceginiz memnun kaldığınız bir çocuk doktoru varmı ?
Gizemagar Nur336 medicalpark florya da aynur babayeva var kızım doğduğu günden bugune kadar hep ona gittik iletişimi cok iyi dikkatli bir doktor ki ben doktor konusunda hassasim cok arastirir gittigim doktoru da nereye giderse gitsin devam ederim
Alimel Nur336 atakent acıbadem ahmet körceğez sakin panik yaptırmaz gereksiz ilaç yazmaz mesajlara mutlaka döner biz çok memnunuz
Melikekkya Nur336 Atakent Acıbadem Ahmet Körceğez sakin ve ilgili mesajlara dönüş yapıyor. Muayene ücreti: SGK lı 1050 tl Özel Sağlık Sigortamız var 350 tl ödüyoruz.
Nur336 okuyor Medipol evime çok yakın çok sevindim peki nasıl ilgili mi daha önce farklı bir kaç doktora gittik fazla ilgili değillerdi bende biraz detayciyim teşekkür ederim 😊
okuyor Nur336 ilgili. Kizim da onu çok seviyor. Ailem İstanbulda yaşıyor. Ben İstanbul’a geldiğimde hep ona gidiyorum.
Helio Size uzak kalır mı bilmiyorum ama medipol megada Remzi Erkesim var. Çok iyidir. Tavsiye ederim.