whitechocolatemochaa BalKizimElisam 1 ekmek için; 2 yumurta, 2 domates, 2 biber, biraz sucuk, rendelenmiş kaşar ve tuz bunları bir kapta karıştırıp dilimleyip fırın tepsisine dizdiğimiz ekmeklerin üzerine kaşıkla dağıtıp üzeri kızarana kadar pişiriyoruz 🥰
Littleboys BalKizimElisam küp küp keserek tavada baharat ve yağ ile kavurabilirsiniz çorbanın yanında çok güzel gidiyor çerez gibi oluyor 😊
Demirac19 BalKizimElisam ben hemen buzluğa atıyorum sonra yemek yapmadığım günler o ekmeklerle tost yapıyorum
Lavina BalKizimElisam ben sabahları yumurtalı ekmek yapıyorum ve çorba yapınca yanına kıtık olarak kavuruyorum
OptimusPrime BalKizimElisam yumurta süt tuz çırp ekmekleri batır. Sonra üzerine istediğin pizza gibi malzeme koy bir de kaşar çıtır çıtır içi yumuşak güzel ekmek pizza oluyor. Kurutup iyice galeta unu yapabilirsin robottan çekip Başka iyice islatipvhamur yapıp pişiye çevirebilirsin ya da lavaş ekmek
Deletedmon_65 BalKizimElisam internetten nefis yemek tariflerine bakarsanız detaylı anlatıyor bende ilk defa yapmıştım tam olarak hatırlamıyorum
EndlessLove_ BalKizimElisam YouTube da Fındıkzade tatlısı yazınca çıkıyor ☺️ galeta yerine robotta ekmeği galeta yapıp o şekilde kullanıyorum ☺️