Melikezr Arkadaşlar 5 aydan fazla oldu doğum yapalı eski kiloma döndüm ancak göbeğim bir türlü gitmiyor bunun için önerebileceğiniz bir şey var mı ya da ne zaman gider ilk doğumum bi bilgim yok bu konuda.
Ahe Melikezr 10 gün boyunca gece uyumadan önce 2 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı pul biber ve 5-6 damla limon sıkıp yiyin. Çok etkili oluyor.
Mamaaaaa Melikezr bebisi emzirirken karnıma yatırdım hep,onun faydası olduğunu düşünüyorum biraz biraz gidiyor korse gibi düşün yani😅 korse de kullanabilirsin
Ahe guvendkyr1 uygulayabilir sonuçta bebeğe zarar verecek ya da gaz yapacak birşey yok çünkü. Benim göbek sıkıntım yok da genel olarak fazlalığım var maydanoz kürüne başlicam bunun için doktora danışıcam
guvendkyr1 Ahe benimde sadece göbeğim kaldı ya 6 ay oldu regl de olmadım hala o yüzden karnımdaki şişlikte gitmiyor bir türlü
Ahe guvendkyr1 bu dediğim tarifi ablam 10 gün uyguladı baya bi gitmişti göbeği size de faydası olur mutlaka. Ben bi de yüksek bel korse tayt giyiyorum benimki de öyle gitti mesela
Melikezr Sblatc spor için vakit olmuyor ki hiç tüm gün hareket halindeyim ama planlı bir spor gerekir tabi muhtemelen
Ahe Melikezr olur mutlaka çünkü sıkılaştırıyor. Benimde doğumumdan 3 4 ay geçti 40 gün kuşak bağladım 10 kilo verdim. Tekrar almaya başlayınca korse tayt giydim o şekilde de kilo vermişim.