Mink-hyt 123321123 merhaba bende oğluma almıştım çok nadir kullandım ama bi sıkıntı çıkmadı ki çok araştırmıştım şimdi evde yatıyor paşa paşa 🤣
Caglarass 123321123 Koruma özelliğini ilk defa duyuyorum. Bende her yöne modelini kullanıyorum, araştırdığımda testise baskı yapmaması yeterli diye okumuştum. Oğlumu yerleştirdiğimde bakıyorum özellikle baskı var mı diye
thecamellia 123321123 ben kullandım kısa medafede çok işime yaradı uzun mesafede eşim takıyodu ama bir süre sonra beli ağrıtıyo çok
123321123 Mink-hyt merhaba ben dün sipariş verdim ama içine kurt düştü testis koruma özelliği olmalıymış doktor bir videosa öyle diyordu.neden kullanmadınız ergonomik degil mi teferruatlı mı kullanması
123321123 Caglarass bende dün dr.mert çakırın instagram videosunda izledim ama marka da önermemiş kafam karıstı.Siz memnun musunuz kullanışlı mı kanguru ,kac aylıkken kullanmaya başladınız?dün sipariş verdim bakalım bende evde deneyeceğim
Caglarass 123321123 3 4 aylıkken kullanmaya başladık pek sevmemişti, şuan 11.5 aylık hiç sesi çıkmıyor içindeyken 😊 Baya memnunum hiç yormuyo, başta karışık gelse de sonradan takma olayına da alışıyo insan