Lovemoombaby Mlkkrm Beş aylıkken 15 dakika da olsa yüz üstü bırakıyordum yere şimdi 6 buçuk aylık ve yuvarlanıyor yerde kendi başına dönüyor sizin elinizde olan bişey alıştirin yavaş yavaş tembel olmasn
Bebitoomm Mlkkrm doğum anında bile dönebilir Ama genelde 36. Haftadan başlar dönmeye belli eğzersiz verir ebelerin tavsiyesine uyun
papatyam-34 Mlkkrm 3ay19 günlük kesinlikle yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor anında ortalığı inletiyor ama doktorumuz da dönme egzersizleri yaptır yavaş yavaş ve yüz üstü de yatsın dedi öneriniz ne yatmıyor kafasını dahi kaldırmıyor öfkesine dedim koltukta yatır aşağı görsün görüş alanı fazla olsun dikkatini çekecek oyuncaklar falan koy ki merak etsin dedi bende yerde döndürüyorum kendim destekliyorum öyle dönüyor ve biraz kalıyor sıkılmadan bir de ince yastık koyuyorum karın bölgesine bi tık havada oluyor kafası o zaman etrafa bakacağım diye zaman geçiriyor tabi önünde sesli ışıklı oyuncaklar koyuyorum onun sayesinde de duruyor
icidisibiranne Benim bebeğim 5.ayında sırt üstü pozisyondan yüz üstü pozisyona geçti,ama yüz üstü durmayı hiç sevmiyordu şarkı söyleyerek ve sevdiği oyuncakları önüne koyarak sevmeye başladı şu an 8 aylık olmak üzere
Sinemince Mlkkrm benim bebeğim 3 buçuk aykıkken sırtüstünden sol tarafına yüz üstü dönmeye başladı tabi geriye dönemiyordu ben düzeltiyordum o tekrar dönüyordu derken 5.ayın sonuna kadar böyle gitti sonra kendisi dönmeye başladı. Benimki çok huysuzdu ne sırtüstü ne yüzüstü durmayı sevmezdi hep ağlardı o yüzden yerde 5 dk zor duruyordu hep kucakta büyüdü şimdi 11 aylık😊
aylinpala Mlkkrm tam 3 ay 21 günlükken sırt üstünden yüzüstü pozisyona döndü o gün bugündür deli dana gibi dönüyor 😂
Yaseminsaribas Mlkkrm benim bebeğimde istemiyordu ara ara gene yapıyordum oyuncak vs ilgisini çekerse dururdu sonra kendiliğinden 5. Ayda kendi döndü birden ve suan uyurken bile kendi dönmesine uyanıyor yüz üstü yatmaya çalışıyor