Poyraz23- Merhaba herkese. 7 ay 11 günlük oğlum var nezle olmuş burnu sürekli akıyo hapşırıyo şimdi sallıyorum öksürükte oldu ç. Sık sık emziriyorum nane verim bi kaç kaşık. Ne yapabilirim yardım 🙏
Esoca38 Poyraz23- 1 yaş altı olduğu için sarımsak ve bal kürünü oneremem ama yoğurt falan veriyorsanız içime sarımsak rendeleyip verebilirsiniz doğal balgam söktürücüdür rahatlatır inşallah. Birde ıhlamur falam ayına uygunsa o şekilde şeyler de verebilirsiniz. Geçmiş olsun 🙏
E-urey Poyraz23- üç dört diş sarımsağı doğrayıp kendiniz yutun ve sık sık emzirin birkaç güne iyileşir inşallah benimde iki aylık kızım aynı şekilde hasta olmuştu üç gündür sarımsak yutuyorum biraz iyileşme oldu 👍🏻
burcinyamanerke Poyraz23- oksuruk surubu keisnlikle vermeyin dahada cogaltiyo hava makinasi aldim bi gun cok oksuruyo diye hastaneye gttik acile oksurmekten uyuyamiyodu hava verdiler orda birde hava makinasinn icine ilac verdiler3 gun duzenli kullandim hemen kesti smdi nezaman oksurse hemen hava veriyorum . Birde oksurmekten kaynakli bogazda kuruluk olur ihlamur demleyip icine cok az pekmez atabilirsiniz gecmis olsun 🙏🏻
burcinyamanerke Poyraz23- he birde burnunu sk sk temizleyin oda oksuruk yapr temzledikten sonra deniz suyu burun spreyleri var onlardan skip akintiyo durdurablirsiniz.
Poyraz23- Esoca38 evet yoğurt veriyorum ama daha önce hiç sarımsak vermedim tadım yapılıyo mu sarımsağa onu da bilmiyorum
Poyraz23- E-urey yutayım hemen inş iyi gelir evet sık sık emziriyorum da inş erken toparlar uyuyamıyo yavrum 🥺
burcinyamanerke Poyraz23- hayir o degil fizyolojik ile temizligi yapin guzelce sonra burun spreyleri var ezzanelere sorun soylerler okyanus suyu olarakta geciyo bazen bildiginiz burun spreyi kullanimini ezzaneye danisin isterseniz
burcinyamanerke Poyraz23- hava makinasida 3 gunde rahatlatiyo ve nezaman versem burnu baya akiyo belki oda sokuyodur onuda oneriyorum
E-urey Poyraz23- benim kızım da aynı hatta iştahı bile azaldı çok zor emziriyorum mama da veriyordum onu bile kabul etmiyor kilo kaybı olmasından korkuyorum siz sarımsağı mutlaka deneyin hatta instagramda hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var oraya bakabilirsiniz bende orada görmüştüm bu sarımsaklı emzirme kampını geçmiş olsun
Esoca38 Poyraz23- bir arastirin isterseniz eğer tadimsiz vermenizde sorun olmazsa yarım diş şeklinde vermeyi deneyebilirsiniz
VenusAA Poyraz23- Cigerlerini dinlettiniz mi? Bir de öksürük düzenli mi yoksa sabahlari artis mi gösteriyor?
Poyraz23- VenusAA yok düzenli değil yani galiba genzine akıl olduğunda oluyo mesela bugün 2 kez tek öksürdü
VenusAA Poyraz23- Takip edin biraz uzun sürerse alerjik nezleyi bir arastirmanizi oneririm. Biz yasiyoruz su an. Duzensiz öksürük (sabah yogun, gün icinde tek tük.) Akmayan burun ama geniz sürekli akiyor. Geceleri doluyor genzi, hırlıyor. Bir de hapsirma. Ateş yok.
burcinyamanerke Poyraz23- biz yalan olmasin 4 yada 5 aylikken gitmistik iki tane ilac vermisti 5 dak arayla biri sabah aksamdi biride gunde 4 kereydi ilac ismide veriyim ama siz doktora sorup yada ezzaneye o sekilde alin kullaniminida mutlaka danisin suan dada oglum oksurmeye basladi 6 ayligiz dun tekrar vermeye basladim. İlac dozlari cok onemli fazla olmamasi gerekiyo biri inflacort digeri rontokol eger sizinde kullaniminiza bu ilaclari verirlerse sormak istediignizde yardimci olurum
MyPrincessBaby_ Poyraz23- önce doktora götürüp teşhisi öğren , ama bence alman gereken hava cihazı, öksürüğe hava ver, nezlese bol bol serumla burnunu aç , birde odayı havalandır nemlendir başka çare yok
Poyraz23- MyPrincessBaby_ doktora götürdük gnzine aktığı için öksürüyor müdahale etmeyim öksürsün temizler kendisinddin dedi
Busrablt61 Poyraz23- serum fizyolojik ile burnunu temizleyin havanda sarımsak ezin içine saf zeytinyağı dökün 2 kaşık kadar bekletin süzün bi kaba alın ayaklarının altına sürün ama önce küçük bi deneyin tepkime vermezse sürün birde lugol iyot var onla sırtına kafes yaparsanız öksürmeyi keser tabi önce küçük bir bölgede denemeniz lazım bazı tenlerde alerji veya yanma yapabiliyor