Kbetul Kızlar aranızda lazer ile çatlak tedavisi yaptıran var mı ya da bilgisi olan ? Karnımda az bi çatlağım var yaptırmak istiyorum sonucu nasıl olur deneyimi olan var mı ? Ya da sizler nasıl geçirdiniz. Dermaroller ile üzerinden geçip krem sürenler vs var işe yarıyor mu ?
Efnanim Kbetul bunun bir çözümü var mı gerçekten bende burda bekliyim benim karnimda çok çatlak oldu resmen yırtıldı yani lazer de kesin çözüm değil diye duydum ama belki doğal bir karışım falan bilen vardır
GizemYe Kbetul ben hiçbir şeyin işe yarayabileceğini düşünmüyorum. Benim de inanılmaz çatlağım var. 52 kilo kızken hamilelikte 72 oldum. Mecburen çatladım. Kalçam basenim karnım. Bir de alt karın da değil. Üst karından itibaren. Çok üzülüyorum ama belki beyazlaşınca izler biraz daha az üzülürüz
seymaden Bende hamilelik sürecinde kullandığım yağlara, günlük 5-6 lt su tüketimine rağmen doğuma 10 gün kala çatır çatır çatladım 😢 Karnım fiziki haritaya döndü… Dermatologa gittim hiçbir çaresi olmadığını ve o lazer işlemlerinin de bir işe yaramadığını söyledi. Lierac jel önerdi ama onunda işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası.
Veragillerden Bence bu yapıyla alakalı. Eğer çatlanacaksa bir karın çatlıyor, Lierac tarzı kremler bence sadece minimuma indiriyor o kadar. Ben mesela hiç çatlamadım, annem de beş çocuk doğurdu hiç çatlak yok. Yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
aise_kzn Keske çözümü olsa ama sanırım yokmuş sabırla beyazlasirsa belki daha düzgün olur diye bekliyorum görüntüsü içler acısı :(