Boncugummomy1 Bebegim yeni 5.ayina girdi gece saat basi uyanip emmek istiyo. Gunduz uykumuzda yok. 4.ay atagi bitti sanarken bu nerden cikti simdi niye boyle oldu anlamiyorum 😐
nur-h Boncugummomy1 benimde kızım 4 ay 9 günlük.5 ci aya girdi cok degişti geç saatlere kadar uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonrada sık sık uyanıyor 😢
Zcelik Boncugummomy1 bizim dönemsel olarak oluyor bu durum ve her defasında yeni bir dişimiz geliyor 🥰 inşallah sizin de öyle olur
Myagmurr Boncugummomy1 valla benim bebeğim sadece anne sütüyle besleniyordu ama doğduğundan beri meme reddiyle savaşıyorum bugün pes ettim mamaya başladım. Bir sağım yapıp anne sütü veriyorum bir mama. Gece 12 de mama verdim ve her saat uyanan bebeğim tam 5 saat uyanmadı.. demekki sütüm doyurmuyormuş. 3buçuk aylık
tavsanuykusu Boncugummomy1 benimde bebeğim 10 aylık oldu aynı durum bir kaç gündür bizde de var. Saat başı en geç 2 saatte bir kalkıyor beşiğinden tutunup ayağa kalkıp bakıyor sonra ağlıyor alıp sallıyorum uykuya hemen geçen çocuk uykuya direniyor abartısız 1 buçuk saat sallıyorum anca uyuyor tabi yine aynı sirkülasyon devam sabaha kadar
Derinbuglem Bende beklim surda benimki de öyle oldu nedense sersem gibi oluyorum gün boyu uykumu alamadığım içim hep gerginim bu da atak mi anlamadım ki
Boncugummomy1 Derinbuglem ayni durumdayim sersem gibiyim.Hic uyumasam daha iyi uyu uyan daha kotu oluyorum. Normalde banyo yaptirdiktan sonra uzun uyurdu ama bu sefer hic uyumadi
Derinbuglem Çevremde herkes anne sütü tek aldığı için öyle oldugunu söylüyorlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum umarım birileri kısa bi surec olduğunu söyler de rahatlarim
Boncugummomy1 Derinbuglem sanmiyorum anne sutunden olsa ben bastan beri bu sekilde olurlardi. Insallah en kisa surede normale donerler 🙁
Boncugummomy1 Zcelik bends acaba dismi diye dusundum cunku cok huysuzlasti herseyi hirsla agzina goturuyo. Agliyo falan
Boncugummomy1 Myagmurr cunku anne sutunu sindirmeleri cok daha kolay oluyo ve cabuk acikiyolar. Mama daha gec sindiriliyo. Tabi meme reddi oluyosa mecbur. Ama bizim oyle bi durumumuz yok 5.aya girmesiyle Basladi uykuya dalamamasi ve surekli uyanmasi. Insallah bizimde uzun uyumalar baslar
Strongmom7 Hem mama hem anne sütü verip yatırdığım bebeğim saat başı uyanıyor onunla alakalı değil kızlar ilk gün uyur ama sonra yine uyanır nedenini bulamadım hala bu uyanmalarım.(Not:Bebeğim 5,5 aylık)