Voleddurderkum Halı sirkelerken sonrasında belim asiri derece agirmaya basladi ve hala ağrıyor ne oldu incildimi nabmam lazim lutfen arkadaşlar akil verin boyle uzun surermi agrisi
SuhedAras16 Voleddurderkum ılık duş alın biraz sıcak kompleks yapın olmadı yarın yakı yapıştırın bi deneyin isterseniz inşallah ani bişeyde bel fıtığı filan olmaz bende geçen emar çektirdim uzun süren bi ağrı vardı belimde perşembe sonuçları alcaz
Hkshkshsk Voleddurderkum beliniz sıcak havlu koyun incilmis olabilir kas kevşetici kremler var onu kullanabilirsiniz eğer evinizde yoksa sağlık ocağından yazdırın evde bulunsun çok iyi geliyor güzelce bı masaj yapark sürün iyi gelir geçmiş olsun
Alpaslanmomy Voleddurderkum merhaba sert bir yatakta bol bol sırt üstü yap bu durumlarda yapılabilecek ilk şey bel üstüne yatıp istirahat etmek
Voleddurderkum SuhedAras16 yaki aslinda aklimda geçemedi degil uzaninca agri yok egilince var szde ne var
Hkshkshsk SuhedAras16 yaka aslında pek iyide deqilmis doktor onermedikce kullanmayın diye duydum kalp krizine yapabiliyormus
Hkshkshsk SuhedAras16 benim abimin bel fıtığı vardı doktor ona hep kullan demişti abim heps kullaniyodu sonra haberlerde gormustuk yaka yüzünden kalp krizi geçiren bı adımın haberi vardı bende ordan görmüştüm o günden sonra abim kullanmayi bıraktı sıcak havlu kullanmaya başladı