Mybaby66 Herkese merhaba arkadaşlar. Bu sıralar zombili filmlere taktık eşimle. Eğer izlediğiniz bu film güzel dediğiniz. Zombili, vampirli veya ona benzer gerilim filmleri varsa yazar mısınız. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ❤️
mavigiller Mybaby66 önce the walking i izledik eşimle sonra Z nation resmen bağımlısı olmuştuk 🤣🤣 ama Z nation hem eğlenceli hem acayip çekiyor dizi bu arada bunlar
Mcnkarsel Mybaby66 sıcak kalpler filmini izlemediyseniz mutlaka izleyin derim hem komik hem zombili 😅
Nurisss Zombi sayılmaz ama Stranger Things tavsiye ederim orda da insan yapımı yaratıklar var çok güzel
Mybaby66 mavigiller diziyi takip edemiyorum ben ya. Film daha iyi oluyor ama teşekkür ederim gene de fırsatım olursa bakarım inşallah ❤️
Mybaby66 Mcnkarsel bugün gördüm ismini. Zombi kıza aşık oluyor demi. O filmdi galiba. En kısa zamanda izleyeceğim
Melisce Mybaby66 all of us ara dead kesinlikle favorim😄 lisede zombiler arasında kalıyorlar çok heyecanlıı
Mybaby66 busesue cargoyu izledim. Efsane güzeldi. Ama öbür dediğini izlemedim. Listeye onu da ekliyorum ❤️
Mybaby66 Wolverine diziyi pek takip edemiyorum. Ama gene de Bi göz Arıcan belki etkilenirsem izlerim. Teşekkür ederim ❤️