Elifkc fa_sena_y 4bucuk 5aylikti ilk sesli guldugunde. Kara gülmez bizimki. Herşeye kikirdamaz, gülmez çok ciddi bir bebik 🥹😁
Bisraa fa_sena_y ay ben bunu ne kafaya takmıştım mizaç işi gülmek takılma bence sosyal tebessümü varsa oyunlardan anladıkca sesle gülme geliyor
Zlnmst fa_sena_y 4 ay 2 günlüğüz hala yok 😂 biz konuşurken gülüyor ağzını kocaman yapıyor ama sesli değil çok istiyorum gülmesini bakalım bu aralar sanki gülücek hissediyorum 😂
busrayigitt ezgiii12490 merhaba 3 ay 27 günlükken yazmışım yorumu. Bu yorumu yaptıktan 1 hafta sonra falan sesli bir şekilde gülmeye başlamıştı ilk kez kahkasını duymuştum :) şimdi 22 aylık çok aktif konuşkan bir kızım var
ezgiii12490 Zlnmst peki bu yorumu yazdığınızda sesi çıkıyor muydu Agu vs yoksa onlarda mı azdı sesli gülme gibu
Zlnmst ezgiii12490 tam hatırlayamıyorum ama agulama vardı bizim seslerimize tepki vardı gülme de vardı ama sesli kahkaha gibi değildi normal konuşurken bize gülüp bakardı
ezgiii12490 busrayigitt oy masallah peki agulamasi nasildi hatırlıyor musunuz sesli kahkaha hali yokken
busrayigitt ezgiii12490 2 aylıkken agulamaya başladı aguu gaguuu gibi sesler çıkarıyordu 4. Aya geldiğinde de sesli kahkaha attı