Svmre12 Merhaba canım , benim bebeğim de 13 ay 7 günlük doğduğu günden ta ki 10 aylık olana kadar saat gibiydi uykuları saat 19.30 20.00 gibi uyur iki kez beslenmeye uyanır sabah da 7.30 kalkardı sonra 10.da uyur geri 15 de uyur günü bitirirdik ama 3 aydır uyku düzeni karıştı gerilemeler başladı saat gibi uyuyan bebeğim bir erken bir geç yatmaya başladı hatta gündüz uykuları su 1 haftadır nerede ise birbirine girdi 3 gündür hiç uyumuyor gündüzleri … Ben diş dönemine bağlıyorum hatta hizli bir gelişim süreci olduğu için gelişimine bağlıyorum çünkü neredeyse hafta haftasına uymuyor gerek zihinsel gerek bedensel … Boyu uzarken bile eminim sıkıntıları oluyordur hissetmiyoruz geçecek sadece bunu düşün ben çok daraliyorum topuklarım kopuyor bazen sallamaktan ama diyorum ki bir daha bugün ki kadar küçük ve eziyetli olmiycak sabır … Uyku saatlerini düzenle gündüz çok uyumasin az da uyumasin ayına göre takip et uyku saatini rahatlaticaktir … Çok zor seni çok iyi anlıyorum eşinden destek al lutfen …