Asyaveannesi04 HasanEfem bol su, yeşillik, tahin helvası, bestlak damla, yeşil promalt stresten uzak günde 2 saat öğlen uykusu bana çok iyi gelmişti 1 yaş 11 günlük hem emziriyorum hem sağıyorum hala
Alparslanmoms_ HasanEfem bol bol su mümkün oldukça dinlenmeye çalışın ceviz badem hurma ıhlamur çayı kimyon çayı bana iyi gelen bunlar ama su en önemlisi bence
Asyaveannesi04 HasanEfem evet emiyor birde ben çalışıyorum sağım yapıyorum ben yokken sağdığım sütü içiyor
Satiyeakinci Su icmek, sağmak ve uyumak 😂 solgarın süt artirici takviye hapini siparis verdim bir de onu denicem bakalim. Bende bestlak pek bi iş3 yaramadi ben dogumdan beri sagarak cogalttim sütümü. Bebegin silikon ucla emdigi icin pek emzirmenin faydasini gorememistim sütü arttirmada.
Ilay1710 Dinlenin emzirin uyuyun su için ve memelerinize güvenin😊 ben solgarın vitaminini ve bestlak kullanıyorum. Sabahları 1 yemek kaşığı tahin yiyorum. Ama şunu fark ettim ne zaman acaba sütüm az mı desem gerçekten azalıyor. Sütünüze güvenin benim bol bol sütüm var diyin