Ftmnrdgr Kullanan memnun kalan var mı? Relactaz, nurse harvey’s, bifidrop, metsil kullandık sadece relactaz fayda etti oda şimdi aşırı pahalı, zinco daha uygun fiyatlı sanırım kullanıp da faydasını gören var mı acaba
Kerem_k1 Ftmnrdgr bebeğim kolikti bizde işe yaramıştı bol bol gaz çıkartıyordu karnına her mesajdan sonrada kalasınk yapıyordu. Doğal içerikli diye arkadaşım önermişti bi sorun yaşamadık
B1elf Ftmnrdgr ben saydiklarinizin hiçbirinin faydasını görmedim hepsini kullandım sanki relactaz biraz hafifletti gibiydi ama görümcem doğum yaptı ne alalım diye sordu ben önce bı zinco alin dedim o hemen fayda etti bebekten bebeğe değişiyor galiba
kbarutt Ben çok faydasını gördüm, bebeğimin gaz sancılarına baya fayda etti hem de bitkisel içerikli olması da artı yönlerinden
Ftmnrdgr utkummm Biraz rahatlatıyordu ama benim bebeğim aşırı gazlıydı 18 aylık olacak hâlâ gazlı, tamamen fayda etti diyemem ama yinede bir nebze rahatlatıyordu
Ftmnrdgr utkummm Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir süreç inşallah kısa sürer 💕 kiraz çekirdeği kemeri almıştım ben onunda faydasını gördüm sıcak tutunca bana rahatlatıyordu
Ftmnrdgr utkummm ben faydasını gördüm bide ayağının altını zeytinyağıyla masaj yapıyordum 2 kat çorap yada kalın çorap giydiriyordum o zamanlar rahatlatıyordu
Ftmnrdgr B1elf Gerçekten öyle ben kaç farklı gaz damlası kullandığımı hatırlamıyorum bile bebekten bebeğe değişiyor. Bize en çok relactaz fayda etti oda bu kadar küçük bebeklerde kullanılıyor mu bilmiyorum biz 5 6 aylıkken kullanmıştık, ama kemer ve zeytinyağınında faydasını gördüm azda olsa