Veragillerden Merhaba güzel anneler. Oto koltuk almak istiyoruz lakin pek bilgim yok. Ne gibi özellikler aramamız gerekiyor? Bana marka, model tavsiyesi verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. 🙏💙
NuruKelam Veragillerden Joie every stage tavsiye ederim. İsofixli olması güzel ama benimki isofixsiz olanından arabanın kemeriyle bağlıyorduk. Adac testi deniliyor koltukların bu testten geçmesi de önemlidir. Ben aldığım zaman bilmiyordum rastgele aldım test konusunda joie nasıldır bilemem o yüzden. 360 dönme özelliği bana göre çokta gerekmiyor ama tercih meselesi yine.
Deletedmom_39 Veragillerden bizde arayıştayız 360 derece dönenler mantıklı geliyor onun dışında, yatar pozisyon olanlar doğru dürüst yatmıyor sadece 10cm 🧐
Oldugugibibiri Veragillerden britax Römer i-size kullanıyoruz genel olarak memnunuz ama şimdiki aklım olsa besafe alırdım. Yüksek olması avantaj dışarıyı izlemesi için
ihtmozz Veragillerden isofixli olması önemli. Biz heyner aldık memnunuz. Fiyat performans ürünü. Kilosuna göre kademeleri var çıkarılıyor katları. Yüksek bir koltuk. Dışarıyı izliyor. Uykusu gelince de yatırıyoruz uyuyor