Bizim de bir hafta oldu yaptıralı.. Beş buçuk aylığız :) hiç korktuğum gibi olmadı çok hafif atlattık çok şükür. Local çok rahat oluyor. Bebek zaten oyuncakla oyunla oyalanıyor beş dk da oldu bitti bizim de özel muayene de çocuk cerrahı tarafından yapıldı . Anne baba yanındayken yapıldı bir iğne ile uyuşturma ve sünnet toplasanız yarım saat sürmez :) sonrasında aynı gün içinde gülücükler saçıyordu oğlum.. 6 saat arayla kalpol, pipisne sabah akşam krem sürdük her alt bakımında kantaron yağı damlatıp, karton bardakla bezini bağlayıp bir de bezini sık değiştirdim. Ayrıca bir hafta on dk ılık oturma banyosu yaptırdık. Derken bir hafta da bişi kalmadı :) korkulacak bir şey yokmuş cidden. Benim yavrum da inanılmaz hareketli aktif dönme döneminde..ilk gün ben ağrı kesici verdim ama pek ihtiyacı da yoktu açıkçası ertesi gün baya yüzüstü dönüp oyunlar oynuyordu hiç engel olmadım normal rutindeydik. Ana kucağının kemerini de bağladım, zıbının çıt çıtını da. Doktorumuz benim için hiç sakınca yok dedi. Bardak onu koruyordu. Bir numara büyük bez rahat oluyor aynen. Biz de öyle ilk çişinde bir saatlik ağlama fln olmadı şehir efsanesi o demişti doktor :) bebekten bebeğe değişiyor. Zaten ilk çişini sünnet anında yaptı 🙊😄bir de dört saat sonra uyuşukluk gecer dedi ona göre de ben kalpolü 4 saat içinde vermiştim..