kuzucuks En önce hangi dişler çıktı Tek dış mi aynı anda iki dış mi cikti Bebeginizi rahatlatmak için birseyler yaptınız mı akışına mi biraktiniz
SelimeliS kuzucuks tam 1 yaşında ilk alt dişin biri çıktı. Sonra üst iki diş sonra alttaki diger diş 😄
busrasilra14 kuzucuks benim oglum 7ay 1 gunluktu ilk disi cikarttiginda. Ve cok degisik sekilde ust yanları cikarti 😀
Mrvaltndsss kuzucuks 7.5 aylikken ilk disini gorduk cok sukur hala kasiniyor dgerleride yolda olabilir alt on dislerinden birisi cikti oglumun tetagil ve calpol verdim gece uyku duzenimiz pek yoktu zaten supriz oldu ates falan olmadi
Zeynosileannis kuzucuks 6 buçuk aylıkken alt dişi çıktı 2 hafta sonra yanındaki çıktı şimdi 9 aylık üstten 4 tane birden geliyor. Karanfilli zeytinyağı sürüyorum
KonuMankeni 8 ayı bitmek üzere çıktı iki diş arası bir kaç gündü. Pek bir şey yapmadım kendi sorunsuz çıktı diyebilirim 🤲🏻🤗 kız bebek
Alya-Sena kuzucuks 6.aya girdigi gun alttan dis patladi belli ediyordu zaten kendini ishal 37 yi gecmeyen ates 1hafta sonrada yanindaki patladi