Elifadaannesi Sürekli ağlıyor memede ağzı açık ama tutmuyor ağlıyor neden böyle yapıyor olabilir sadece akşamları yapıyor 32 günlük daha ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum
Elifadaannesi Elifadaannesi birde böyle yaparaken şapır şupur elini emiyor cadı hanım beni emmiyor hergün aynı saatte yapıyor akşam 8 buçuk gibi başlıyor 11 e kadar devam
yksl1 Elifadaannesi aynisini bende yaşıyorum 5ten sonra memyi almiyor mama veriyorum sanirim alisti ona.sizin duzeldi mi
Elifadaannesi yksl1 kolay gelsin a zuğraştırıcı süreçler geçmiyor gibi geçiyor şuan 2 yaşında kızım son zamanlar artık emmek için çıldııryordı 2-3 dk emiyordu ayrıldı artık sütten
babyys Akşam saatlerinde süt üretimi biraz azalıyor memeniz daha terbiye olmadığından gün içinde öğlen falan sizinde uyumanız dinlenmeniz gerekiyor ki akşama sütünüz güzel olsun. Bol sıvı alın. Papatya çayı öneririm.
yksl1 Elifadaannesi gazi da yok gibi alltan çıkarıyor kendisi beslenme duzenini Bi türlü oturtamadim belirsilik beni cok yoruyo gunde en az 3 lt su ixiyorum ama