Merhabalar iyi akşamlar herkese🙋🏻♀️ kızım 3 ay 18 günlük benim dişime kanal tedavis gerektiği için mama verdim kızıma normalde hep beni emerdi hiç ek bir şey aramazdı her ay 1 kilo alırdık çok şükür kanal tedavim 2 seans sürdü 5 saat emzirme dedi iki gün boyunca 5 saat mama vermek zorunda kaldım sonra tamamen hep mama istedi asla meme almıyordu dünden önceki gün mama vermicem bugün dedim ve vermedim ağlamaklı geçti günümüz hep dün gündüz hiç mama aramadı bi gece uykusuna giderken istedi verdim maalesef o zaman bugünde mama gelene kadar durmadı bir kere verdim birde aynı zamanda dişleri erken çıkacak sanırım damakları acayip kaşınıyor ve çok sertleştiler çok fazla salya akıtıyor acaba biberonu damaklarını kaşımak içinmi istiyor ? İki gündür tamam beni emiyor mamayı günde bir kez veriyorum ama emiyor 5 dakika sonra ağlıyor bırakıyor bazen hiç emmiyor ağlıyor başla şeylerle oyalıyorum gece uyandığında çok güzel emiyor hiç bırakmadan nasıl tamamen bıraktırabilirim yada neler yapmam gerekiyor beni emerken her ay 1 kilo alması sütümün yettiğini gösteriyormu? Tecrübeli anneler önerilerinizi bekliyorum