Deb290818 Selam herkese 33 aylık kızım 11 kilo, 4yaş4 aylık oğlum 14.5 kilo aşırı zayıflar birsürü testleri yapıldı şükürki bişey çıkmadı ama kilo almıyorlar. Çocuğu böyle olan var mı acaba ? Lütfen normal kilodaki çocuklarınızın kilosunu yazıp aa çok zayıflarmış gibi şeyler yazmayın zaten hasta olma raddesine geldim üZüntümden 4 senedir
-Cedric Deb290818 benim oğlumda 25 aylık 10 kilo. Ben ve babası minyon ama uzun boylu insanlarız . Eğer sizde zayıfsanız genetik olarak size çekmiştir . Abimin çocukluk resimlerine baktım geçen . Kolları değnek gibi incecik. Ama şimdi bakıyorum Aslan gibi adam . Hiç kimse çocukluk halinde kalmıyor . Bende çok üzülüyorum oğlumun zayıf olmasına ama sağlıkları yerinde olsun gerisi boş inanın 🌺
Betul-08 Deb290818 önemli olan Sağlık bence kiloyu hiç düşünmeyin aşırı zayıf değillerki iyiler çok kilo kötü bişey
Elin34 Deb290818 bende bu konudan dertliyim… 5 yaşında kızım 14. 4 kilo ve çok zayıf elimden geleni yapıyorum ama kilo almıyor.
Bhr28 Deb290818 merhaba , benim kızımda 39 aylık ve 12 kilo . 2.850 gram doğdu ve ilk 3 ay dışında hep az kilo aldı. Düzenli doktor kontrollerine de gidiyoruz herhangi bir sorun yok. Ben ve eşim de kilolu değiliz. Artık genetik deyip geçiyorum 😅
Deb290818 -Cedric biz öyle zayıf insanlar değiliz çok boylu poslu kilolu da değiliz. Benim ve eşimin kardeşlerimiz de bebekken çok çok zayıflarmış ama Bilemiyorum bu duruma aşırı takılıyorım sağlığımdan olmaktan korkuyorum artık😕 teşekkür ederim teselliniz için
BalkizimBaloglum2 Benim kizimda 3 yasina giricek 12 kilo asla kilo almiyor istahsiz cok hareketli cok kaka yapiyor bende cok üzülüyorum ama sağlığı yerinde diye şükrediyorum bu duruma
Deb290818 BalkizimBaloglum2 benim oğlum da öyleydi yemekten zor tuvalete yetişirdi sırf bu yüzden çölyaktan şüphelendiler 3 kez test yapıldı. Meğer süt intöleransı varmış kaşar peynir vs yediğinde oluyormuş bi bakın isterseniz
Bhr28 Deb290818 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil . Bir de çok fazla seçici bir çocuk kızım🤦♀️ yediği şeyler sınırlıdır.
merve5561 Deb290818 benim kızım da 4 yaş 4 aylık aynı 14.5 kilo geçen ay 15 olmuştu ben nerdeyse göbek atacaktım bi hasta oldu 14 e düştü şimdi yine zorluyorum yemek konusunda 14.5 olmuş bugün tarttım sizi çok iyi anlıyorum bi ara her gün tartıyordum kızımı psikolojim bozulmuştu hala çok takıyorum ama benim kızım yemiyor çok iştahsız gediği çeşit bir elin parmağını geçmez dr a gidiyoruz sürekli en son dr yese almasa tamam endişelen ama senin çocuğun bu yemeye iyi bile kilosu dedi ne bileyim ben artık çözüm bulamıyorum
Deb290818 merve5561 çok geçmiş olsun. Benim de kızım iştahsız evet ama oğlum fena sayılmaz yani çok iştahlı değil ama normal yiyor
Barlas_mom Deb290818 Benim yeğenim de öyleydi ablam çok dertleniyordu hala dertli kilo aldıramıyor 7 yaşında 18-19 kilo var yok birşey
Bhr28 Deb290818 karıştırsam dahi anlıyor 😂 sizin çocuğunuzun severek yediği yemekler neler ? Bana da fikir olur 😊
Deb290818 Bhr28 malesef pek fikir olacak türden şeyler değil yoğurt çorbası, köfte, erişte, kıyma, et yemeği gibi sadece et ve hamur içindeki en en ufak farklılığı farkedip ağzına sürmüyor