Elizaninanasi01 Hanımlar Kullananlar yorum yapabilir mi donma kasma oluyor mu kamerası nasıl iPhone 11 ve üstlerine göre sanki çok tercih edilmiyor kendi telefonum eski model değiştirmek istiyorum android kullanıyorum sizce x iyimidir xioami den devam etsem mi
Premseskolar Elizaninanasi01 3 yıl kullandm x batsryası güclü degl. Günde 2 kere sarja takmak grekiyor donma kasma gbi bisesi hic olmadı kamerası da güzl 11 le aynı cogu özelligi sadce androidden sonra kullanımı braz zor gelmisti bna ama alısana kadr yine de tavsiye ederim
NuruKelam Elizaninanasi01 X olanların genelinde face id sorunu çıkıyor bende de oldu mesela 3 sene kullandıktan sonra servis gördü komple yenilendi ve sattım. En azından 11 alabilirsiniz üstüne çok model çıktı bir de.
dygusalmom97 Elizaninanasi01 ben 11 kullanıyorum çok memnunum eşimin eski telefonu X di faceıdsi bozuldu keza kaynımında eski telefonu x di onunda faceıdsi bozuldu ben önermem ama alacaksan 11 alabilirsin onu öneririm çünkü 2 yıl olacak neredeyse taş gibi hiç bişey olmadı
Rika Elizaninanasi01 benim eski telefonum X di ama cok memnundum. Hala calisir durumda sadece face id bozuldu yere cok dusuruyordum ama kasmiyordu hic
Elizaninanasi01 Premseskolar batarya önemli değil benim için çok fazla elime almam sadece fotoğraf çok iyi çıksın isterim bakalım uyguna ikinci el arıyorum temiz bulursam almayı düşünüyorum
Elizaninanasi01 Rika iyiymiş ya bende almayı düşünüyorum bakınıyorum ikinci ele sifirlarda pahalı oluyor
Elftezcan Ben de kullanıyorum 3 yıldır hiç bir sorun yaşamadım face ıd bozulması kasma donma da olmadı ilk gün ki gibi
Show_must_go_on Elizaninanasi01 bundan önceki telefonumdu ama sürümler yavaş yavaş bitirildiği için şuanlık donma kasma yaşamazsınız ama uzun vadede kullanamazsınız apple marka telefona geçmek istiyorsanız yeni modellerinize yönelmeniz gerekir yoksa şuan bir parya çöpe atılıp 1-2 yıl sonra tekrar almanız gerekir ben 4 yıl kullandım bu arada şuankinide bir 4-5 yıl kullanırım diye düşünüyorum
Elizaninanasi01 Show_must_go_on evet haklısınız eski modelleri geriye atıyorlar yenileri satılsın diye