Asyadila Kızlar merhaba benim kızım doğduğundan beri dili dışarıdaydı şimdi 2 buçuk yaşında dili büyük ve peltek konuşuyor bişeyler söylerken bu durumda olan var mı kızım bu arada atopik otizmli 😞
Karpuzlu_lolipop Asyadila merhaba benim kızım da 10 aylık dili hep dışarıda başta teşhis nasıl konuldu belirti neydi dil dışarda olması mi
Asyadila GmzSnn Karpuzlu_lolipop kızım adına dönmüyor komut almıyordu tv tablet kapattık isme tepki verme parmakla işaret başladı sonda Sabri bey riskli benek dedi eğitim önerdi 2 ay gittik sonradan ekolili oldu bebeken videolarını izlerken farkettim ki dili bebeken dışarda umursamamıştım bebekken ben
Asyadila Karpuzlu_lolipop bir de dilin alakası var mı yok mu bilmiyorum ama rehabilitasyon merkezinde diğer çocukların dili dışarıda değildi ya sizi de korkutmak istemiyorum belki bilgisi olan vardır diye yazdım
Karpuzlu_lolipop Asyadila anladım canım geçici bir durum mu inşallah öyledir sizinde duamdasiniz 🤲 kızım 10 aylık yazmışım yanlış olmuş 1 aylık canım
Asyadila Karpuzlu_lolipop bazı bebeklerde oluyormuş geçiyor ama benim kuzumun ki geçmedi çok teşekkür ederim inş senin evladında bişey yoktur çok zor