Nefesin_Annesi0 Kızlar Çarşamba günü alerji testimiz var kızım 8 aylık. Saat 10a randevu aldım doktorumuza. Bi bilgim yok merak ediyorum ne kadar sürer kaç saat sürer uzun mu sürüyo bilgi verir misiniz
Minikbal Nefesin_Annesi0 deri testi yapıldı oğluma alerjik öksürük için 3 dakika falan işlem sürdü. 15 dkda da sonuç çıktı
Zeliff Nefesin_Annesi0 biz geçen hafta yaptırdık kızıma. Normalde koldan yapılıyormuş ama dokunulmaması için bebeklere sırttan yapıyorlarmış. Sırtını tükenmez kalemle işaretleyip işaretli yerlere tek tek minik iğneler batırıldı. 20 dakika bekledik kontrol edip not aldılar sonucu direk verdiler.
Azli Nefesin_Annesi0 bizim deri testınde yarım saat falan bekledık bişi batırılıyor onda benim kzım 4 aylık hıc susmadı sürekli ağladı canı acıdı heraldı bize sırtından yapıldı hıcbırseye alerjı cıkmadı çok şükür boşuna canını yaktırdım çocuğumun
Gulsahek Nefesin_Annesi0 ben yaptırdım.4 aylıktı. Deri testi oldu. Hemen belli oluyor 10-15 dakika içerisinde.
Nefesin_Annesi0 Zeliff yaptırdık canım sırtından 15 dk bekledik biz yer fıstığına alerjisi çıktı kanda da süt ve yumurta çıktı ama sırtında çıkmadı süt ve yumurta diyete başladım inşallah geçer mahvoldu yavrum aylardır
glsrn88 Bizde Cumartesi yaptıracağız koldan yapacak büyük ihtimalle, doktorumuz 15 dk sürüyor dedi, sonucu da o gün verir diye düşünüyorum, siz devlette mi yaptıracaksınız
Nefesin_Annesi0 glsrn88 özelde alerji doktoru yoktu şehir hastanesinde yaptırdık sırtından yaptı. 15 dk bekledik sonucunu doktora söyledik diyete başladım. Yer fıstığına, süte ve yumurtaya alerjisi çıktı
Zeliff glsrn88 batırılırken ağladı tabi biraz ama biraz sonra unuttu sedyeye oturttum önüne geçtim oyun oynadık.
Nefesin_Annesi0 Azli bizde 15 dk bekledik çok ağladı yer fıstığı olan yer kabardı süt ve yumurta kabarmadı ama kanda yumurta ve süt pozitif çıktı yüksek miktarda alerjisi görünüyor
Meneksee_9 Bizimki koldan yapıldı. Küçücük iğneler batırıldı. Ağlamadı bu ne ki diye inceledi .şişeleri ellemeye çekmeye çalıştı. Tabi ilgisi geçince kalkmak istedi durmadı. Doktorumuzun eli hızlıydı. Hızlıca bitirdi ama.yıllar önce ben kendime yaptırmıştım kalemin ucunu dokunduruyor gibi pek acıtacak bişey değil.
Alyaminel Hangi bölüm bakıyor acaba benim kızımın diz kapaklarının arkasında kabuk kabuk yaralar oldu bütün vücudu kaşınıyor kaşıdikcada kanıyor
Zeliff Alyaminel çocuk immünoloji ve alerji hastalıkları. Ama belki sizin durunuz dermatoloji bölümünü ilgilendiriyor olabilir. Biz ilk çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne gidip gösterdik onlar yönlendirme yaptılar.
Nefesin_Annesi0 Alyaminel nasıl yaralar acaba ? İlk önce pediatriye gittim o cildiyeye yönlendirdi cildiyede immünolojiye yönlendirdi